Nyitólap  »  Sütő  »  Elektromos sütő  »  Miele H7464BPX obszidiánfekete beépíthető sütő magyar garanciával
Miele H7464BPX obszidiánfekete beépíthető sütő magyar garanciával

Miele H7464BPX obszidiánfekete beépíthető sütő magyar garanciával

i A termék saját raktárunkban van, így amennyiben a rendelését munkanapon 13:00-ig leadja, akkor a futárszolgálat várhatóan 1-2 munkanap alatt kiszállítja a megadott címre.
Raktáron
1 189 900 Ft 1 249 900 Ft
Ingyenes szállítás
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

Miele H7464BPX sütő magyar garanciával

 

ArtLine – fogantyú nélküli, teljesen üvegezett, tökéletes beilleszkedés a konyhába.

 

Húsmaghőmérő tűvel és LED-világítással

 

60 cm széles

Obszidiánfekete üvegkerámia felület fehér kijelzővel

DirectSensor - nagy méretű szöveges kijelző szenzoros kezeléssel

Pirolízis felszereltség és PyroFit - minimális tisztítási igény

Klímavezérlés - különösen laza tészta és ropogós kéreg

TasteControl - az ételek garantáltan nem égnek meg

Miele@home - Wi-Fi-hálózatba köthető

5 sütési szint

 

A + energiaosztály

Sütőtér űrtartalma: 76 liter

 

Kezelési kényelem:

·         Miele@home – hálózatba kapcsolható készülék: minden intelligens Miele háztartási készülék kényelmesen, biztonságosan hálózatba kapcsolható. A kezelés egyszerű a Miele App, hangvezérlés vagy meglévő okosotthon-megoldásokba való integrálás révén. A hálózatba kapcsolás az otthoni Wi-Fi-router és a Miele Cloud segítségével történik.

·         Időbeállítási funkciók – beállítható a sütési folyamat kezdete, vége vagy időtartama. A sütés automatikusan befejeződik, ha a beprogramozott sütési idő lejár. Számos helyzetben kényelmes a beépített stopper is. Áramszünet esetén pedig a készülék akár 150 órán keresztül tárolja a beállított időt.

·         MultiLingua - a kijelzőn számos különböző nyelv beállítható.

·         SoftOpen - egy rafinált csillapítómechanizmusnak köszönhetően az ajtó nyitása különösen lágyan történik. Akár 90°-ig is – így igazán kényelmesen és maximális mozgási szabadsággal férhet hozzá a sütőtérben lévő élelmiszerekhez.

·         FlexiClip teljesen kihúzható sín - kényelmesen és biztonságos távolságból locsolható meg vagy fordítható át a sülő étel a forró sütőtérben: a FlexiClip teljesen kihúzható sínekkel a sütőtepsik vagy sütőrácsok könnyedén, égési sérülések veszélye nélkül kihúzhatók a sütőből. A szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi a teljesen kihúzható sínek rugalmas behelyezését bármely szinten, teljesen az igényeknek megfelelően.

 

Biztonság:

·         Hűvös előlap - a Miele sütők minden oldala hűtött. Ennek köszönhetően a kezelőfelület, a fogórész és a környező bútorok viszonylag hűvösek maradnak. A többrétegű kialakítás hatékonyan szigeteli a sütő ajtaját és nem engedi felmelegedni az ajtó külső felületét, védelmet biztosítva ezzel az égési sérülésekkel szemben.

·         Biztonsági funkciók - a készülék zárolható, így védve van a véletlen bekapcsolás ellen, például ha gyermekek hozzáérnek. Vészhelyzet esetén kihasználhatók a biztonsági kikapcsolás által nyújtott lehetőségek: a Miele sütő automatikusan kikapcsol akkor is, ha túllépte a maximális üzemidőt. Akkor is gondoskodik a biztonságról, ha ön elfelejtette volna kikapcsolni a sütőt.

 

Kényelmesen ápolható:

·         Pirolízis és PyroFit-tartozékok - a pirolízis során az ételmaradványok hamuvá égnek és maradéktalanul eltűnnek a felületekről – így érezhetően kevesebb ráfordítást igényel a tisztítás. Elfelejthetők a maró hatású tisztítószerek és az órákig tartó súrolás is.

·         AirClean katalizátor - a falak, bútorok és függönyök kímélése: az AirClean katalizátor lényegesen csökkenti a zsiradéklerakódásokat és a kellemetlen szagokat pirolízis üzemmódban – az otthon kellemes légköre érdekében.

 

Hatékonyság és fenntarthatóság:

·         Energiahatékonyság - különösen alacsony energiafogyasztás, így sok energia takarítható meg – óvható a környezet.

 

Üzemmódok:

·         Booster - expressz sebesség.

·         Hőlégkeverés plus - lenyűgözően könnyű és laza: ideális kímélő sütéshez akár több szinten egyszerre.

·         Felolvasztás - kíméletes felolvasztás hideg levegővel és ideális körülmények között.

·         Sütőautomatika - a hús szaftos marad: a hús pirítása magasabb, a készre sütés választott hőmérsékleten történik.

·         Eco-hőlégkeverés - különösen energiatakarékos: szaftos sültek vagy kiváló felfújtak optimális készítése.

·         Nagy grill - nagyobb mennyiségű steak, kolbász, nyárs, és sok más grillezéséhez.

·         Intenzív sütés - ropogós alap, ízletes feltét: pizza, quiche vagy gyümölcstorta – alul ropogós, felül lédús.

·         Alsó-felső sütés - univerzálisan használható és klasszikusan jó, minden hagyományos sütési recept a lehető legjobb lesz.

·         Alsó sütés - olyan fogásokhoz, melyek vízágyon készülnek vagy alulról utósütést igényelnek.

·         Légkeveréses grill - kívül roppanós, belül szaftos: ideális csirkéhez, kacsához, csülökhöz, göngyölt húsokhoz és más húsételhez.

·         Klímavezérlés - friss, mintha pékségből hoznák: a párásításnak köszönhetően laza a tészta és ropogós a kéreg.

·         Klímavezérlés sütőautomatikával - optimális sütés: a pirítás magas, a további sütés egyedi hőmérsékleten történik nedvesség hozzáadásával.

·         Klímavezérlés hőlégkeverés plusz használatával - lenyűgözően szellős és laza: ideális sütéshez nedvesség hozzáadásával, akár három szinten egyszerre.

·         Klímavezérlés intenzív sütési funkcióval - lehet akár pizza, quiche vagy gyümölcstorta: a nedvesség hozzáadásával alul ropogós lesz, felül lédús marad.

·         Klímavezérlés alsó-felső sütés használatával - klasszikusan jó: nedvesség hozzáadásával minden hagyományos sütési recept a lehető legjobb lesz.

 

Kényelem:

·         Automatikus programok - finom ételek egy szempillantás alatt: sütemény, hal vagy hús – minden teljesen automatikusan elkészül.

·         TasteControl - az automatikus gyors visszahűtés gátolja a nem kívánt utánpárolást és kívánság szerint melegen tartja az ételt.

·         Crisp function - tökéletes pizza vagy sült krumpli: a nedvesség csökkentésével ropogósra pirítható.

 

Teljes teljesítményigény: 3,6 kW

Feszültség: 220-240 V

Frekvencia: 50 Hz

Elektromos kábel hossza: 1,7 m

 

Szélesség: 595 mm

Magasság: 596 mm

Mélység: 568 mm

Súly: 47 kg

Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu