Nyitólap  »  Páraelszívó  »  Kürtős páraelszívó  »  Faber Value SL3 X A60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
Faber Value SL3 X A60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

Faber Value SL3 X A60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

53 000 Ft
Ingyenes szállítás
Rendelhető, 3 munkanap
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

FABER Value inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Elérhető 60 és 90 cm széles kivitelben
 
Rozsdamentes acél
1 motoros
Elektromechanikus vezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 53-67 dB(A)
Légszállítás (IEC): 230-430 m3/h
Energiaosztály: D
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED lámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fémkazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 160-190 Pa
Motor teljesítménye: 70-145 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:

  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.

 
Rendelhető kiegészítő:

  • F3 szénszűrő
  • Kivezető elemek

 
Szélesség: 600/900 mm
Mélység: 471 mm
Magasság: 200 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 50 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm

Páraelszívó szín: inox
Páraelszívó szélesség intv: 56-65
Páraelszívó szélesség: 60

Kapcsolódó termékek

Raktáron
7 100 Ft
Kosába
Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz