Nyitólap  »  Páraelszívó  »  Kihúzható páraelszívó  »  Faber Maxima Eco EV8 AM/X A90 inox páraelszívó 5 év magyar garanciával
Faber Maxima Eco EV8 AM/X A90 inox páraelszívó 5 év magyar garanciával

Faber Maxima Eco EV8 AM/X A90 inox páraelszívó 5 év magyar garanciával

130 000 Ft
Ingyenes szállítás
Rendelhető, 2 munkanap
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

FABER Maxima Eco EV8 AM/X A90 inox páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Felső szekrénybe építhető
 
A modell 60 cm széles kivitelben is kapható.
 
Külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
Minimum 90 cm széles felső szekrénybe építhető
Alumínium/rozsdamentes acél előlap
1 motoros
Elektronikus vezérlés - kapcsológombos
Spot halogén világítás
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 51- 61-67 dB(A)
Légszállítás (IEC): 310-490-640 m3/h
Energiaosztály: C
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A beépíthető páraelszívókban az innovatív koncepció ötvözi a minimalista dizájnt, valamint a funkció és a forma tökéletes egyensúlyát, amelyben a diszkrét jelenlét és a technológia megtesz mindent a kényelem és a praktikusság érdekében.
 
A páraelszívóban található Evo Diffuser (energiadiffúzor) nagyobb teljesítmény mellett alacsony fogyasztást és csendes működést tesz lehetővé.
Az EVO diffúzor a hidrodinamika legújabb kutatásainak irányelvei alapján készült és rendkívüli energiahatékonyságot tesz lehetővé nagy teljesítmény mellett. Hosszabbító csövekkel felszerelve is hatékony.
Az új EVO diffúzorral felszerelt FABER páraelszívó kevesebbet fogyaszt, csökkenti a károsanyag kibocsátást, mégis nagyszerű teljesítményre képes.
 
A Remote Blower - csendes FABER páraelszívó technológia által a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében.
 
fém kazettás zsírszűrők – mosogatógépben is mosható
zsírszűrő telítettség jelző
 
Nyomás: 340-450-490 Pa
Motor teljesítménye: 145-180-250 W
Világítás: 2 x 28 W spot halogén
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:

  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást.

Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.

  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt.

Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:

  • F8 szénszűrő
  • FHP8 szénszűrő High Performance
  • FLL8 szénszűrő Long Lasting D196 H37
  • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
  • Kivezető elemek

 
Szélesség: 900 mm
Mélység: 280 mm
Magasság: 260 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 65 cm
 

Páraelszívó szín: inox
Páraelszívó szélesség intv: 86-95
Páraelszívó szélesség: 90
Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz