Nyitólap  »  Mosogatógép  »  Beépíthető mosogatógép  »  Electrolux EES47400L beépíthető mosogatógép Inverter motorral
Electrolux EES47400L beépíthető mosogatógép Inverter motorral

Electrolux EES47400L beépíthető mosogatógép Inverter motorral

234 900 Ft
Ingyenes szállítás
Rendelhető, 3 munkanap
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

Electrolux EES 47400L beépíthető mosogatógép magyar garanciával

A 600 SatelliteClean® mosogatógép innovatív szórókarral rendelkezik, amelynek köszönhetően a vízpermet 3x nagyobb területet ér el a hagyományos rendszerhez képest. Garantálja a saroktól-sarokig történő tisztítást és így még a szorosan egymásra rakott edényeket is alaposan elmosogatja.


60 cm széles

Csendes inverter motor

Beépíthető – rejtett kezelőpaneles

QuickSelect kezelőpanel

LED kijelző
AirDry szárítási technológia - automatikus ajtónyitás a program végén

Beam on floor - Két színű, fénypont jelzés a padlón 
SatelliteClean® szórókar

ExtraPower opció
GlassCare üvegprogram
13 teríték
 
energiaosztály

Energiafogyasztás: 0,74 kWh 

Zajszint: 44 dBA
Vízfogyasztás (ECO program/ciklus): 9.9 liter

 
8 program, 3 hőmérséklet - 160 perc, 60 perc, 90 perc, Auto Sense, ECO, tisztító program, gyors 30 perc, öblítés-tartás
 
QuickSelect funkcióval tökéletesen vezérelhető a mosogatógép – program kiválasztása csúszkával és a kiegészítő funkció egyetlen érintéssel.
 
A hagyományos szórókarral ellentétben a dupla forgású szatelit vízkar 5 irányból permetezi a vizet az edényekre. Ezért minden edény tökéletesen tiszta lesz minden alkalommal.
 
AirDry technológia természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a funkció a ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja az ajtót, és a befejezésig nyitva hagyja. A szárítási teljesítmény maximalizálásának ez a természetes módja az energiaköltségeket is hatékonyan csökkenti.

 

Beam on floor (fénypont a padlón) funkció hangos csipogás helyett a padlóra vetített fényponttal jelzi a program aktuális állapotát. Amíg tart a program pirosan világít, ha pedig lejárt, zöldre vált.
 
Többé nem kell időt és energiát áldozni a finom üvegáru kézi mosogatására. Korszerű GlassCare rendszer és annak egyedi SoftGrip megoldása minden poharat biztonságosan rögzít a tisztítási folyamat alatt, és megóvja azokat a rázkódástól és az elmozdulástól. Így garantáltan nem fordul elő repedés, törés vagy vízfolt. A különleges üvegprogram (GlassCare 45°) mindössze 45 °C-on mossa tisztára a poharakat, majd 60 °C-os vízzel öblíti.
 
ExtraPower kiegészítő funkció a kiválasztott program végeredményét javítja oly módon, hogy növeli a mosogatási hőmérsékletet és időtartamot.
 
A mosogatógép maximális tisztítási eredményt kínál, a lehető leghatékonyabb módon. Az AutoSense program automatikusan úgy állítja be a mosogatási paramétereket, hogy a maximális tisztaság minimális energia-, víz- és időfelhasználással legyen megvalósítható.
 
Machine Care visszajelző, mely akkor világít, ha a készülék belsejének tisztítása szükséges a Machine Care programmal. A Machine Care programmal hatékonyan megtisztítható a készülék belseje. A program eltávolítja a vízkövet és a zsírlerakódásokat is.
 
ECO a leghosszabb program (4h), mellyel a leghatékonyabb víz- és energiafogyasztás mellett mosogathatja el a normál mértékben szennyezett edényeket és evőeszközöket. Ezt a programot használják tesztprogramként a bevizsgáló intézetek.
 
Az AutoOff funkció a készüléket rövid készenléti üzemmód után kikapcsolja, ezáltal teljesen megszünteti az energiafelhasználást a mosogatási programok között.
 
A mosogatógép késleltetett indítás (1-24 óra) funkciójával beállítható a program kezdete.

 

PerfectFit csúszózsanérokkal minden eddiginél egyszerűbben beépíthető a mosogatógép. A zsanérok segítségével a készülék befér bármilyen magasságú konyhapultba és még a talapzat alját sem kell levágni.
 
Az IEC szabvány szerint egy teríték az alábbiakból áll: leveses tányér, nagy lapos tányér, desszert tányér, kis üvegpohár, teáscsésze és csészealj, kés, villa, leveses kanál, desszertkanál, teáskanál

 

Teljesen beépíthető kivitel

LED kijelző

Inverter (BLCD) motor

GlassCare, ExtraPower opciók
Csúszózsanér

Felső kosár: lehajtható pohártartók, műanyag fogantyú

Alsó kosár: 2 lehajtható tányértartó, műanyag fogantyú

Evőeszköz kosár
Alsó szórókar típusa: szatelit szórókar


Nettó súly: 34 kg
Magasság: 818 mm
Szélesség: 596 mm
Mélység: 550 mm
 
Beépítési méretek (MaxSzéxMé): 820-900x600x550 mm

Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu