Nyitólap  »  Páraelszívó  »  Egyéb páraelszívó típusok  »  Davoline Olympia 150 ST WH fehér páraelszívó magyar garanciával
Davoline Olympia 150 ST WH fehér páraelszívó magyar garanciával

Davoline Olympia 150 ST WH fehér páraelszívó magyar garanciával

i A termék saját raktárunkban van, így amennyiben a rendelését munkanapon 13:00-ig leadja, akkor a futárszolgálat várhatóan 1-2 munkanap alatt kiszállítja a megadott címre.
Raktáron
23 600 Ft 29 900 Ft
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

CATA Olympia 150 ST fali kürtős páraelszívó 3 év magyar garanciával

 

50 cm széles

Fehér színű

Kihajtható üveg terelőlappal

Tolókapcsolós vezérlés

3 sebességfokozat
LED-világítás

 
Zajszint: 54 - 61 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 290 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 212 m3/h
Energiaosztály: D

 

A görög KLIMATECHNIKI cég választéka elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatukban. DAVOLINE termékei a kedvező ár ellenére is megfelelnek minden minőségi követelménynek és elvárásnak.

 

Ez a legmegbízhatóbb megoldás az egyszerű telepítéshez, jó teljesítménnyel kis és közepes konyhákhoz.

 

A termék LED világítási rendszerrel van felszerelve. A LED-ek (2×2 W) a lehető legjobb megvilágítást biztosítják a főzőlapnak a főzés megkönnyítése érdekében. Ráadásul akár tízszer tovább tartanak, mint a hagyományos izzók, így 90%-os árammegtakarítás érhető el.

1 db fém zsírszűrő – mosogatógépben is mosható

Pillangószelep tartozék

 

Nyomás: 175 Pa

1 motoros
Világítás: 2x2 W LED

Csőcsatlakozás: Ø 125 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:

  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.

 
Rendelhető kiegészítők:

  • Davoline D212 aktívszén-szűrő
  • Davoline KCS1908 fém zsírszűrő

 

Súly: 6 kg 
Szélesség: 500 mm
Mélység: 487 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 55 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm

Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu