Nyitólap » Gőzpároló
Jelenlegi kiválasztás
Raktárkészlet:
Raktáron
xTörlés
Ár
0 - 2 000 000 Ft között
Gyártók
Gőzpároló

Gőzpároló

Hasznos tanácsok a gőzpároló kiválasztásához
Évekig fogja használni gőzpárolóját, ne döntsön rosszul a vásárlásnál!

Legyen a gőzpárolók szakértője 5 perc alatt!

Ha gőzpárolót vásárol, vendégeit lenyűgözheti, szomszédjai pedig irigykednek majd az egészséges, finom ételekre. Hogyan vásárolja meg konyhájába a legmegfelelőbb gőzpárolót? Az alábbi szempontok elolvasása után semmiképp nem érheti csalódás! Összeírtuk a legfontosabb funkciókat, tulajdonságokat, specialitásokat, amit tudnia kell egy gőzpároló vásárlás előtt.

Kiknek ajánlható a gőzpároló? Azon családok részére javasolt, akik előtérbe helyezik az egészséges táplálkozást, de nem szeretnének lemondani a finom ízekről.
Mitől lesz egészséges a gőzpárolóban készült étel?

 • A gőzpároló azért hasznos, mert az ebben készült ételek nem veszítik el eredeti és természetes ízűket.
 • A párolás során nem szükséges a só és zsiradék használata és a kevesebb fűszer kerül felhasználásra.
 • A vízben főzött ételhez viszonyítva a gőzpárolóban készült étel jóval több vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.
 • Különböző ételek egyszerre készíthetőek el benne úgy, hogy az egyes ételfajták ízei és illatai nem keverednek.

Gőzpároló praktikuma:
Komplett menüt is készíthet egyszerre úgy, hogy egy időben legyenek készen. Ehhez nem kell mást tennie, minthogy a legtöbb párolási idővel készülő ételt teszi be először a párolóba, majd idővel egy másik ételt is beteszünk, míg végül utoljára a legkevesebb párolási idővel készülő étel kerül a gőzpároló belsejébe. Az eredmény pedig nem marad el, mert tálaláskor egyforma hőmérsékletű, egészséges és friss étel kerül a család asztalára. Gőzpároló az egészséges ételekért.
Tehát a gőzpárolóval készült ételekben lényegesen több vitamin, ásványi anyag marad, mivel nem fő ki belőle. Azonban nemcsak a vitaminok és ásványi anyagok maradnak meg, hanem lényegesen ízletesebbek és aromásabbak az így készült ételek. Amennyiben szeretne családja asztalára kellemesen finom és ugyanakkor egészséges ételeket tenni, akkor a gőzpároló a legmegfelelőbb választás erre a célra.
Modern, egészséges konyha a gőzpároló használatával:
A mai modern konyháknak az utóbbi években kiemelten fontos eszközévé vált a gőzpároló. Számos híres séf, szakács, hobbiszakács elismerően beszél róla és aktívan használja és élvezi a gőzpároló előnyeit.
Az egészséges ételkészítés mód mellett, a gőzpároló másik nagy előnye a gyorsaság. A napi rohanás során nagyon fontos tényező az is, hogy gyorsan és kényelmesen készítsünk finomabbnál finomabb ételeket.
Gőzpároló a spórolás jegyében
A gőzpárolóval időt és energiát takaríthatunk meg, amellett, hogy étrendünket is egészségesebbé tehetjük. A gőzpároló tehát a főzésnek egy ízletesebb, egészségesebb és energiatakarékosabb alternatívája. Nagyjából 1/3-ával rövidíti meg a főzési időt a főzőlapon történő készítéshez képest.
Az elkészítési idő az étel mennyiségétől teljesen független.
Milyen ételek párolhatók a gőzpároló segítségével?
Leginkább zöldségek, gyümölcsök, húsok, halak, rizs, tészták, desszertek, sőt fagyasztott ételek felengedésére és párolására is kiválóan alkalmas. A párolás időtartama alatt nyugodtan foglalkozhatunk mással, mivel a gőzpára miatt nem látható a készülő étel, viszont nyugodtak lehetünk, mert a gőzpároló digitális kijelzőjén látjuk, mennyi van még hátra a párolási időből. Kevergetésre, felügyeletre pedig nincs szükség.  
További előnye: hogy a gőzpároló zsír és olajok nélkül használható.
Összefoglalva a gőzpároló előnyöket:

 • Egészségesebb táplálkozás, mert az ételekben megmaradnak a vitamin, ásványi-és tápanyagok, nyomelemek
 • Megőrzik ízűket, színüket, illatukat és állagukat
 • A gőzpároló egyenletesen melegíti az ételt
 • Semmi nem folyik ki és nem ég oda
 • Nem kell a párolási idő alatt az ételt felügyelni
 • Nem szükséges a só és a zsiradék
 • Egyszerre több étel készíthető el, úgy hogy az ízek és illatok nem keverednek
 • Nem lehet túlfőzni az ételt
 • Pontosan beállítható a párolási hőmérséklet általában 30-100°C között

Mi segítünk, hogy a legmegfelelőbb, legkiválóbb gőzpároló típust válassza ki konyhájába.
Melyik gőzpárolót érdemes választani?
Gőzpároló típusok:
Amennyiben a leendő konyhabútorába vagy a már egy meglévő konyhabútorba szeretné beépíteni egy gőzpárolót, akkor Önnek beépíthető gőzpároló készülékre lesz szüksége. Különböző színben, méretben, űrtartalommal rendelkeznek, így könnyedén ki tudja választani a külsőségek alapján a konyhájába leginkább illő gőzpárolót.
beépített gőzpároló elhelyezhető kamraszekrényben vagy kisebb helyigény esetén akár felsőszekrényben. Mind a két esetben egységes arculata lesz a konyhának.
A másik típus a beépíthető kombi gőzpároló, amely egy beépíthető sütő és egy beépíthető gőzpároló nyújtotta előnyöket kínálja Önnek egy készüléken belül.
Ebben a gőzpároló típusban megtalálható benne a párolás 40-100°C között, a légkeverés és a grill és számos olyan funkció, melynek segítségével egy tökéletes étel elkészíthető.
Amennyiben sütni szeretne, akkor a légkeverés funkciót használja, de a párolás nyújtotta előnyöket sem kell nélkülöznie.
Milyen funkciókra érdemes figyelni gőzpárolók vásárlásánál?

 • Regenerálás: Lehetővé teszi, hogy a korábban elkészült ételt kíméletesen felmelegítsük.
 • Digitális kijelző: könnyen leolvasható a gőzpároló kijelzőjén a beállított hőmérséklet.
 •  Elektronikus programóra: beállítható, hogy mikor kapcsoljon be a gőzpároló.
 • Vízhiány-jelző: figyelmeztető jelzést ad, ha a gőzpároló tartályában a vízszint alacsony.
 • Gyermekzár: kisgyermekes családoknak ajánlott funkció. Megakadályozza, hogy kisgyermek bekapcsolja a gőzpárolót.
 • Vízkőre figyelmeztető jelzés: a gőzpároló, mivel vízzel dolgozik hajlamos a vízövesedésre. Tisztítása egyszerű, de ha eléri a „kritikus” szintet, akkor erre a gőzpároló készülék figyelmeztet.

 
Miért érdemes a Perfekt Konyha webáruházában vásárolni?

 • Biztos lehet benne, hogy a Perfekt Konyha webáruházában megtalálja a legjobb ajánlatot a több mint …..féle gőzpároló között. Amennyiben mégsem akadna rá álmai gőzpároló típusára, akkor hívja szakértőnket, aki segít az eligazodásban.
 • Olyan kiemelkedő minőséggel rendelkező gőzpároló márkák közül válogathat, mint pl. Bosch,
 • Webshopunk előnye, hogy óriási hangsúlyt helyezünk a vevők elégedett kiszolgálására.
 • Készülékeinknél, így a gőzpárolók esetében is a gyártói garancián túl kiterjesztett garanciát adunk. A garancia időtartama és annak költsége az egyes páraelszívó modelleknél kerül feltüntetésre.
 • Magyarországon belül bárhová elszállítjuk a megvásárolt készülékét.
 • Magyar használati útmutató, magyar garanciajegy és magyar számlát adunk a készülékeink mellé.
 • Amennyiben úgy gondolja, hogy nem megfelelő késszüléket vásárolt, akkor 8 napon belül elállhat vásárlási szándékától. Erről bővebben az Általános Szerződési Feltételek menüpontban olvashat.
 • Megbízható magyar cégként törekszünk arra, hogy az online értékesítésénél se maradjon segítség nélkül, kérje szakértőnk tanácsát, véleményét: (+36-70) 45-77-293-as telefonszámon. Hívjon minket bizalommal! Segítünk a páraelszívó kiválasztásában!
 • Közel két évtizednyi szakértelemmel a hátunk mögött, néhány kérdés után ráérzünk leendő vásárlóink igényeire és segítünk a helyes döntés meghozatalában.

 
Ugye sikerült útbaigazítanunk a gőzpároló vásárlással kapcsolatban?

 • Érdemes most papírra vetnie gondolatait. Írjon egy ellenőrző listát a gőzpároló igényeivel, méretekkel, elhelyezésével és a kívánt funkcióival kapcsolatban.
 • Amennyiben elkészült a lista, már felkészülten nézhet szét a webáruházunkban,
 • Cégünk nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik konyhai gépek terén, ami annyit jelent Önnek, hogy rengeteg időt, utánajárást, pénzt spórolhatunk meg Önnek.

 
Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon: (+36-70) 45-77-293 vagy írjon nekünk a info@perfektkonyha.hu e-mail címreRendezés
0 termék

Árukereső.hu