Nyitólap  »  Páraelszívó  »  Kürtős páraelszívó  »  Faber Strip Smart PB XA60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
Faber Strip Smart PB XA60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

Faber Strip Smart PB XA60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

68 000 Ft
Ingyenes szállítás
Rendelhető, 3 munkanap
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

A bemutató képen a 90 cm széles modell látható.
 
FABER Strip Smart PB X A60 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
60 cm széles
  
Külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
Rozsdamentes acél kivitel
Remote Blower – motor távolabb elhelyezhető
Energy Diffuser
1 motoros
Nyomógombos vezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 53- 57-64 dB(A)
Légszállítás (IEC): 240--290-380 m3/h
Energiaosztály: D
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Energy Diffuser – energiadiffúzor technológia 3 dB(A)-lel (A) csökkenti a zajszintet és 30 %-kal javítja a páraelszívó hatékonyságát még hosszú levegőelvezetés esetén is. A beépített motor kiváló teljesítményt, csendes zajszintet és alacsony fogyasztást biztosít.
 
Remote Blower, a csendes FABER páraelszívó technológia - a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében. Az átszereléshez extra készlet vásárlása szükséges.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED spotlámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fémkazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 165-200--220 Pa
Motor teljesítménye: 70-100-125 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:

  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást.  Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt.  Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.

 
Rendelhető kiegészítő:

  • F8 szénszűrő
  • FHP8 szénszűrő – High Performance
  • FLL8 szénszűrő – Long Lasting
  • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
  • Kivezető elemek

 
Szélesség: 600 mm
Mélység: 470 mm
Magasság: 660/790-1015 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 50 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 70 cm

Páraelszívó szín: inox
Páraelszívó szélesség intv: 56-65
Páraelszívó szélesség: 60
Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu