Nyitólap  »  Mosogatógép  »  Beépíthető mosogatógép  »  AEG FSE64610Z beépíthető mosogatógép magyar garanciával
AEG FSE64610Z beépíthető mosogatógép magyar garanciával

AEG FSE64610Z beépíthető mosogatógép magyar garanciával

239 900 Ft
Ingyenes szállítás
Rendelhető, 3 munkanap
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

AEG FSE 64610Z beépíthető mosogatógép magyar garanciával

A 6000 SatelliteClean® mosogatógépben még a szorosan egymás mellé helyezett és a nagyobb edények is alaposan megtisztulnak. Az innovatív szórókar akár háromszor nagyobb lefedettséget biztosít a mosogatás során, garantálva a teljes tisztaságot, elhelyezéstől függetlenül.

60 cm széles
Teljesen beépíthető – rejtett kezelőpaneles
Csendes inverter motor
QuickSelect kezelőpanel
ProClean szatelit szórókar – dupla forgású extra szórókar
AirDry szárítási technológia automata ajtónyitással
GlassCare üvegprogram
Piros/zöld fénypont a padlón
13 teríték

C energiaosztály
Zajszint: 44 dBA

Zajkibocsátási érték: B
Vízfogyasztás ECO programban/ciklus: 9.9 liter

 

7 program, 4 hőmérséklet - ECO, 90 perces program, 60 perces program, Gyors 30 perc, AUTO program, 160 perces program, Tisztítás

Jellemzői:
•   QuickSelect funkció - tökéletesen vezérelhető a mosogatógép – program kiválasztása csúszkával és a kiegészítő funkció egyetlen érintéssel.
•   A vadonatúj AirDry technológia - természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a funkció a ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja az ajtót, és a befejezésig nyitva hagyja. A szárítási teljesítmény maximalizálásának ez a természetes módja az energiaköltségeket is hatékonyan csökkenti.

•  GlassCare rendszer - a mosogatógépben a legtörékenyebb dolgok gyakran a poharak, ami azt jelenti, hogy ezek különleges figyelmet igényelnek. Az AEG GlassCare rendszere különleges védelmet és maximális tisztaságot nyújt az üvegpoharaknak. A készülék felső kosarában puha gumitüskék találhatók, amelyek tartják és megvédik a poharakat. Megakadályozzák, hogy kibillenjenek a helyükről és eltörjenek.
•  AutoSense program - a mosogatógép maximális tisztítási eredményt kínál a lehető leghatékonyabb módon. Az AutoSense program minimális energia-, víz- és időfelhasználás figyelembevételével állítja be automatikusan a mosogatási paramétereket.
•  AutoOff funkció - a készüléket rövid készenléti üzemmód után kikapcsolja, ezáltal teljesen megszünteti az energiafelhasználást a mosogatási programok között. 
•  Késleltetett indítás funkció - beállítható a program kezdete
•  Piros/zöld fénypont a padlón - a teljesen beépíthető mosogatógép okos megoldással tájékoztat a program pillanatnyi állapotáról. Mosogatás közben a padlóra vetített piros kijelzéssel közli a szükséges információkat. Miután minden ragyogóan tiszta, a kijelzés színe zöldre vált. 
•  ECO - a leghosszabb program (4h), mellyel a leghatékonyabb víz- és energiafogyasztás mellett mosogathatja el a normál mértékben szennyezett edényeket és evőeszközöket. Ezt a programot használják tesztprogramként a bevizsgáló intézetek.
•  Quick program - gyors mosogatás – tökéletes eredmény alig 30 perc alatt - Quick a legrövidebb program, mely az enyhén és frissen szennyezett edényekhez alkalmas.
•    MY TIME választósávval beállítható a megfelelő mosogatási ciklus, mely a program időtartamán alapul és hosszúsága 30 perctől 4 óráig terjedhet.
•    Machine Care visszajelző - akkor világít, ha a készülék belsejének tisztítása szükséges a Machine Care programmal. A Machine Care programmal hatékonyan megtisztítható a készülék belseje. A program eltávolítja a vízkövet és a zsírlerakódásokat is.

Kiegészítő opciók:
•    ExtraPower - javítja a beállított program mosogatási hatékonyságát. A kiegészítő funkció növeli a mosogatás hőmérsékletét és időtartamát

Teljesen beépíthető kivitel

LED kijelző
Inverter (BLCD) motor
ProClean szatelit szórókar

Szárítás: AirDry rendszer

Szöveges+szimbólumos panel

AutoOff - automatikus kikapcsolás

Thermo Efficient technológia a melegvizes bekötéshez

Késleltetett indítási lehetőség (1-24 óra)

Programfutás kijelzés

SENSORLOGIC mosogatógép: Érzékeny szenzorok határozzák meg a mosogatáshoz szükséges víz és energia mennyiségét.

A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást

Só és öblítőszer kijelző

Két színű fénypont a padlón: A padlóra vetített piros fénypont mutatja, hogy a mosogatóprogram épp fut, a zöld fény pedig azt jelzi, hogy a program lefutott.
Állítható felső kosár, megpakolva is
AQUA CONTROL elárasztás elleni védelem

 

Egyéb kijelzés: öblítőszerhiány, sóhiány, hangjelzés, szárítás, választott program, fénypont a padlón (kétszínű), késleltetett indítás 1h-24h, XtraPower, GlassCare, Machine Care

 

Az IEC szabvány szerint egy teríték az alábbiakból áll: leveses tányér, nagy lapos tányér, desszert tányér, kis üvegpohár, teáscsésze és csészealj, kés, villa, leveses kanál, desszertkanál, teáskanál

 

Opciók: ExtraPower, GlassCare
Úszókapcsoló vízelárasztás elleni védelem 
Vízszenzor
Csúszózsanér 
Felső kosár: 2 db pohárrögzítő gumitüske sor, lehajtható pohártartók, műanyag fogantyú
Alsó kosár: 4 lehajtható tányértartó, műanyag fogantyú
Evőeszköz kosár

Alsó szórókar típusa: szatelit

 

Energiafogyasztás: 0,74 kWh
Max. villamos teljesítményfelvétel: 1950 W

 

Energiaosztály/Tisztítási hatékonyság/Szárítási hatékonyság: AAA

 

Bejövő vízcső védelme: Aqua Control

Bejövő vízcső hossza: 150 cm

Nettó súly: 34 kg

Magasság: 818 mm
Szélesség: 596 mm
Mélység: 550 mm
Beépítési méretek mag. (min/max)xszél.xmély.): 820/900 x 600 x 550 mm

Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu