Nyitólap  »  Elektromos sütő  »  Gőzsütő  »  AEG BSE798380B beépíthető SteamPro gőzsütő magyar garanciával
AEG BSE798380B beépíthető SteamPro gőzsütő magyar garanciával

AEG BSE798380B beépíthető SteamPro gőzsütő magyar garanciával

432 000 Ft 566 900 Ft
Ingyenes szállítás
Rendelhető, 3 munkanap
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

AEG BSE 798380 B elektromos beépíthető gőzsütő magyar garanciával

SteamPro gőzsütő

Színes kijelző
Hőlégbefúvás + gőz sütési mód
TFT kijelző 
Wifi kapcsolat
Sous Vide sütőprogram
Húshőmérő
Kör alakú érintőkapcsolós vezérlés
4 rétegű üvegajtó
Sütősín
SoftClosing (lágy ajtózáródás)
Ujjlenyomatmentes fekete üveg  felület 

Energiaosztály: A++
Sütőtér űrtartalma: 70 liter
Sütési tartomány: 30°C - 230°C

SteamPro sütő három üzemmódot kínál: a hagyományos, forró levegős sütés, párolás (100% gőz), illetve a kettő kombinációját (25%-90% gőz). Kombinált üzemmódban automatikusan kiszámítja és beállítja a hő és a gőz legmegfelelőbb arányát. Így az étel kívül egyenletesen aranybarna, ropogós, míg belül puha és omlós marad. 

Steamify® funkció használatával csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítania, majd a sütő kiválasztja a megfelelő gőzszintet a kívánt eredmény eléréséhez. Gőz használatával ízletesebb ételek készíthetők, ami most a Steamify® funkcióval egyszerűen elvégezhető.

A profi szakácsok már régóta a "sous vide" technológiát alkalmazzák a tökéletes ízek, egyenletes végeredmény elérése érdekében. A SousVide funkcióval ellátott sütővel immár otthon is használható az eddig csak éttermekben alkalmazott technológia. 

A hálózatba kapcsolt főzés alkalmazásával kezelhetők a sütő beállításai – akár az időzítés és a hőfok is – a mobilkészülékről. Receptötletek és elkészítési leírások megtekinthetők, vagy ellenőrizhető az étel készülésének folyamata akár a másik helyiségből.

Egyszerű módon vezérelhető a sütő a színes kijelzőn. Böngészés a programok között, időmérők beállítása, és a speciális funkciók kiválasztása a programválasztógomb segítségével és a digitális kijelzőn is. Vezeték nélküli szoftverfrissítések igénybevétele a Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

Az étel maghőmérsékletének pontos mérésével a húshőmérő tájékoztatást ad, amikor a véres, közepes vagy jól átsült étel elkészült. Emellett a halak és zöldségek is saját ízlésnek megfelelően készülnek el. 

A sütőben alkalmazott nedvességérzékelő szenzor automatikusan beállítja a tökéletes végeredményhez szükséges gőzmennyiséget.
A kifinomult, intuitív kör alakú vezérlőgombnak köszönhetően tökéletesen irányítható a sütés-főzés folyamata, így a legmegfelelőbb időtartam, hőmérséklet és sütőfunkció kiválasztása is. Egyetlen érintésre azonnal megjelennek a pillanatnyi sütési beállítások az áttekinthető színes LCD-kijelzőn, így az étel állapota folyamatosan nyomon követhető és a beállítások hajszálpontosan elvégezhetőek. 

Az intelligens sütés támogatás azt jelenti, hogy a professzionális végeredmény érdekében számos speciális, beépített recept közül lehet választani. Felesleges gombok és zsúfolt kezelőpanelek helyett a vezérlőgomb minden alkalommal egyszerű és logikus működtetést garantál. 

A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyíljon és csukódjon, így a készülék használata mindig a prémium minőség érzetét kelti. 

Beépíthető multifunkciós sütő gőz funkciókkal
Érintővezérlés
Magyar nyelvű színes kijelző
3 sütési szint
Maghőmérő
Gyorsfelfűtés funkció
Automatikus hőmérséklet ajánlás
Memória funkció - a gyakran használt beállításokhoz
Súlyérzékelős sütőprogramok
Elektronikus hőmérséklet szabályozás
Automatikus kikapcsolás funkció
Maradékhő kijelzés
Halogénvilágítás
Sütővilágítás - ajtónyitáskor automatikusan felkapcsolódik
Könnyen tisztítható üvegfelületű ajtó
A ventilátor automatikusan leáll ajtónyitáskor
Hűtő ventilátor: A hűtőventilátor automatikusan elindul, amikor bekapcsoljuk a sütőt. Hűti az elektronikus alkatrészeket és a külső részt.
Időzítési lehetőség
Gyerekzár: Gyerekzár megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolja a készüléket.
Demó mód

Sütési mód: hőlégbefúvás + gőz
Grill típusa: hagyományos, fix
Sütő tisztítás: gőz segítségével 
Kijelző típusa: színes TFT
Sütőajtó: 1 vízszintes osztás, 4 üveges
Ajtó: könnyen leszerelhető ajtó, lágyan záródó
Dugvillás hálózati csatlakozó
Kábelhossz: 1.5 m
Sütő világítás: 2 db, 1 halogén izzó, felül halogén izzó
Rácsozat a sütőben: Krómozott vezetőrácsok, EasyEntry
Sütő tálcák: 1 szürke zománcozott sütőtálca, 1 szürke zománcozott zsírfelfogó tálca
Sütőrácsok: 1 grillrács

Elektronika funkciói: maradékhő felhasználás, kelesztés, szervizkód, set & go, gőz tisztítás - 2 ciklus, kikapcsolható óra (napi idő), hőmérséklet ajánlás, óra (napi idő), vízkeménység, 255 variety of pre-set cooking programmes "Assist" (weight/food sensor/Steam/SousVide), 3 Favorites, applikáció vezérlés, auto kikapcsolás (csak sütő), állítható jelzőhang, kamera, 32 Languages, hangjelzés, sütési eredmény ellenőrzése, gyerekzár, tisztítás figyelmeztető, óra stílusa beállítható, okos panel, programozott sütés, programozott sütés, gőzmentesítés, demo mód, vízkőtelenítés, állítható kijlező fényerő, Display Full colour TFT rotary 175x35mm, aszaló funkció, elektronikus hőmérséklet szabályozó, választható gyors felfűtés, húshőmérő, sütővilágítás (ki-bekapcsolható), frissítés, húshőmérő auto kikapcsolással, húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, szöveges információk a kijelzőn, melegentartás (65 fokig), billentyűhang, nyelvválasztás, főkapcsoló, 3 napos memória, percszámláló, Power on at door opening, Power on at Rotary touch, valós hőmérséklet kijelzés, maradékhő kijelzés (°C)

Sütőfunkciók: Au gratin barnítás, alsó sütés, kenyérsütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, kelesztés, aszalás, félkész étel, Vital gőz, grill, magas páratartalom, alacsony páratartalom, közepes páratartalom, melegen tartás, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, lassú sütés, Sous Vide program, gőz regenerálás, Steamify program, hőlégkeverés, turbo grill, joghurt

Magasság: 594 mm
Szélesség: 595 mm
Mélység: 567 mm 
 

Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu