Sirius MO208 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

  362 990 Ft

Speciális ár: 314 900 Ft

Rendelhető, 4 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
5 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
Sirius MO 208 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Távirányítóval
 
36 cm széles
Inox kivitel – rozsdamentes acél (AISI 304)
Elektronikus vezérlés
4 sebességfokozat
Energiatakarékos LED világítás
 
Zajszint: 49 - 71 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 800 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 730 m3/h
Energiaosztály: A 
 
Az olasz SIRIUS S.p.A. (alapítva: 1996) kizárólag páraelszívó gyártására szakosodott, páraelszívóira 5 év teljes körű garanciát nyújt.
A páraelszívóiban elsősorban a minimalista stílusjegyek és design elemek fedezhetőek fel, melyek a fém és üveg harmóniáját helyezik előtérbe. Mindezek mellett a gyár műszaki csúcsteljesítmények sorával jelentkezik, mely a legszigorúbb minőségellenőrzéssel párosul. A páraelszívókat nemcsak különleges formatervezés, hanem egyedi műszaki megoldások - mint BI-POWER Technológia, külső motorok legszélesebb választéka, valamint különleges készülékek, mint a pultba süllyeszthető vagy a mennyezetbe építhető páraelszívók - is jellemzik. Technikai csapatuk professzionalizmusa és tapasztalata, az ügyfelekkel való együttműködés teszi lehetővé számukra, hogy kizárólagos technológiákat és innovatív termékeket valósítsanak meg.
 
AISI 304 fényes, rozsdamentes acél - higiénikus, könnyen tisztítható és a korrózióval szemben ellenálló acél. Tesztekkel igazolt, hogy az AISI 304 messze a legjobb anyag a páraelszívók gyártásához.
 
A perimetrikus elszívó technológiával rendelkező páraelszívónál az elszívás mintegy légfüggönyt képezve a főzőfelület fölött, egy ún. zajcsökkentő panel pereme mentén történik, ezáltal a légsebesség megnő és hatékony légszállítást tesz lehetővé.
 
Az ételszagok és a pára szétterjedésének megelőzése érdekében a főzés megkezdése előtt 5 perccel célszerű a páraelszívót bekapcsolni. A főzés befejezése után az utószellőztető funkció biztosítja a további szellőztetést.
 
Energiatakarékos LED világítással felszerelt, mely rendkívül alacsony energiafelhasználást tesz lehetővé.
 
perimetrikus elszívás – nagyobb teljesítményű szívóerő
időzítő (utószellőztetés)
aktívszén-filter tartozék
fém zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Világítás: 1 x 4 W LED
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
A szűrőt a motor két oldalára kell feltenni, amely a kürtő belsejében, középen van és el kell forgatni 90 fokkal, amíg az ütközésig be nem kattan.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Súly: 22 kg
Szélesség: 362 mm
Mélység: 383 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 55 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
 

 

Technikai adatok
Szín inox
Szélesség (cm) 36
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 730
Max. zajszint - dB(A) 71
Gyári garancia 5 év