Faber Twice Aries X/BK matt A60 inox fali páraelszívó 5 év magya garanciával

499 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
5 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Twice fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Elérhető 60 és 90 cm széles kivitelben:
  • rozsdamentes acél /fekete matt keret
  • fekete üveg/rozsdamentes acél keret 
A páraelszívó vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, így az elszívó a vezeték nélküli kapcsolatra képes Faber főzőlapokkal vezérelhető.
 
HOOD&HOB – vezeték nélküli kapcsolat
ARIES technológia
Double Aspiration – oldalsó szívóhatás
Perimeter Aspiration - nagyobb teljesítményű szívóerő
Boost funkció – dupla teljesítménynövelés
Elektronikus vezérlés - nyomógombos
Energiatakarékos Micro LED világítás
4 + intenzív fokozat
 
Zajszint: 40-45-57-61-66 dB(A)
Légszállítás (IEC): 180-250-410-500-610 m3/h
Energiaosztály: A+
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A Faber FÜGGŐLEGES elszívója most még különlegesebb. A mindössze 15 cm-es vastagság ultravékony, ultralapos és modern külsőt kölcsönöz a készüléknek. Ez pedig a Faber új ARIES technológiájának érdeme, amely a legnagyobb elszívó teljesítményt és energiahatékonyságot koncentrálja a legkisebb helyen. Az ARIES technológia kiaknázza a 2 kefenélküli motor teljesítményét, így 700 m3/h-át meghaladó elszívó teljesítményt képes elérni. Mindemellett halkabb is, 9 db(A)-lel kisebb a zajkibocsátása, mint a vele megegyező egy motoros rendszernek.
 
Double Aspiration - a fali páraelszívók oldalsó szívóhatása két üveglap átfedésének köszönhető, ami javítja a páraelszívó hatékonyságát.
 
Perimeter Aspiration – a perembeszívás Venturi-cső elvén működő fejlett rendszere felgyorsítja a levegőt, amikor az megközelíti és áthalad a páraelszívó rendszeren, a páraelszívó belsejében pedig azonnal lelassul és könnyen eltávolítható lesz különösebb nyomás alkalmazása nélkül. A zajérzetet 25 %-kal csökkenti.
 
Boost funkció - a teljesítménynövekedésnek köszönhetően az elszívó összesen 5 sebességfokozaton képes működni. A Dupla teljesítménynövelés olyan magas üzemteljesítményt nyújt, hogy még a legmakacsabb párát és szagokat is mindössze pár perc alatt megszünteti.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED lámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fém kazettás zsírszűrők – mosogatógépben is mosható
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • távvezérlő
  • F22 szénszűrő Nautilus
  • Kivezető elemek
 
Nyomás: 220-290-530-510-540 Pa
Motor teljesítménye: 50-70-140-150-280 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
 
Szélesség: 600/900 mm
Mélység: 249 mm
Magasság: 483 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 65 cm

 

Technikai adatok
Szín inox
Szélesség (cm) 60
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 610
Max. zajszint - dB(A) 66
Gyári garancia 5 év