Faber Strip Smart EV8 LED XA90 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

85 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Termékleírás
FABER Strip Smart EV8 LED X A90 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
90 cm széles
 
A modell 60 cm széles kivitelben is kapható.
 
Külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
Rozsdamentes acél kivitel
Remote Blower – motor távolabb elhelyezhető
Energy Diffuser
1 motoros
Nyomógombos vezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 + 1 intenzív fokozat
 
Zajszint: 53- 63-68-71 dB(A)
Légszállítás (IEC): 320-500-650-740 m3/h
Energiaosztály: B
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Energy Diffuser – energiadiffúzor technológia 3 dB(A)-lel (A) csökkenti a zajszintet és 30 %-kal javítja a páraelszívó hatékonyságát még hosszú levegőelvezetés esetén is. A beépített motor kiváló teljesítményt, csendes zajszintet és alacsony fogyasztást biztosít.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
Remote Blower, a csendes FABER páraelszívó technológia - a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében. Az átszereléshez extra készlet vásárlása szükséges.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED spotlámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fémkazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 330-430-490-500 Pa
Motor teljesítménye: 145-180-230-250 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • F8 szénszűrő
  • FHP8 szénszűrő – High Performance
  • FLL8 szénszűrő – Long Lasting
  • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
  • Kivezető elemek
 
Szélesség: 900 mm
Mélység: 470 mm
Magasság: 660/790-1015 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 50 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 70 cm
Technikai adatok
Szín inox
Szélesség (cm) 90
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 740
Max. zajszint - dB(A) 71
Gyári garancia 5 év