Faber Luft X A60 rozsdamentes acél páraelszívó 5 év magyar garanciával

449 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
5 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Luft X inox páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Elérhető 60, 90 és 120 cm széles kivitelben
 
STEAM OFF SYSTEM technológia - teljesen kizárja a páraelszívó alatti és körüli páralecsapódást. Változó geometriájú, ellenőrzött légsugarak két örvényt keltenek, amelyek irányítják a füst és a pára bejutását.
 
A páraelszívó vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, így az elszívó a vezeték nélküli kapcsolatra képes Faber főzőlapokkal vezérelhető.
 
Rozsdamentes acél
Fektetett T kivitel
HOOD&HOB – vezeték nélküli kapcsolat
Elektronikus érintésvezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 + intenzív fokozat
 
Zajszint: 47- 57-56-66 dB(A)
Légszállítás (IEC): 292-420-565-720 m3/h
Energiaosztály: A
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
Steam Off System (S.O.S.) – kettős irányú légáramlás, nincs többé páralecsapódás. A változó geometriájú, ellenőrzött légsugarak két örvényt keltenek, amelyek irányítják a füst és a pára bejutását, szétterjedését. A Steam off rendszerrel a páraelszívó nem csak beszívja, hanem ki is fújja a levegőt. Ez megakadályozza a páraelszívó alatti és körüli kondenzációt!
Kondenzáció-mentességet biztosít indukciós főzőlapok esetén is. Indukciós főzőlapoknál a felület feletti forró levegő és a páraelszívó alatti hidegebb levegő közötti hőmérséklet-különbség páralecsapódáshoz és az eddig megoldatlan csepegéshez vezet. A pára gyakran csapódik le a bútorzat szerkezeti részein, mint az ajtó és a frontrész. Ezeket a gondokat küszöböli ki a Steam off rendszer.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. Stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fém kazettás zsírszűrők – mosogatógépben is mosható
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • SOS szénszűrő
  • távvezérlő
 
Nyomás: 420-470-490-510 Pa
Motor teljesítménye: 171-206-248-275 W
Világítás: LED
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Szélesség: 600/900/1200 mm
Mélység: 450 mm
Magasság: 60/545-850 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 55 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
 
Technikai adatok
Elhelyezés N/A
Gyári garancia 5 év