Faber Infinity Almond A80 mandula fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

405 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
5 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Infinity fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
80 cm széles
 
Elérhető:
 • fehér
 • fekete
 • mandula
 
Remote Blower - külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
1 motoros
Remote Blower – motor távolabb elhelyezhető
Energy Diffuser
Double Aspiration - oldalsó szívóhatás
Perimeter Aspiration - nagyobb teljesítményű szívóerő
Késleltetett kikapcsolás
Elektronikus érintővezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 + intenzív fokozat
 
Zajszint: 52-60-67-71 dB(A)
Légszállítás (IEC): 300-420-590-720 m3/h
Energiaosztály: A
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Energy Diffuser – energiadiffúzor technológia 3 dB(A)-lel (A) csökkenti a zajszintet és 30 %-kal javítja a páraelszívó hatékonyságát még hosszú levegőelvezetés esetén is. A beépített motor kiváló teljesítményt, csendes zajszintet és alacsony fogyasztást biztosít.
 
Perimeter Aspiration – a perembeszívás Venturi-cső elvén működő fejlett rendszere felgyorsítja a levegőt, amikor az megközelíti és áthalad a páraelszívó rendszeren, a páraelszívó belsejében pedig azonnal lelassul és könnyen eltávolítható lesz különösebb nyomás alkalmazása nélkül. A zajérzetet 25 %-kal csökkenti.
 
Double Aspiration - a fali páraelszívók oldalsó szívóhatása két üveglap átfedésének köszönhető, ami javítja a páraelszívó hatékonyságát.
 
Remote Blower, a csendes FABER páraelszívó technológia - a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében. A páraelszívó motorja távolabb áthelyezhető, hogy a motor által keltett zajok a konyhán kívülre kerüljenek. Az átszereléshez extra készlet vásárlása szükséges.
 
A 24 órás funkció beindításával a páraelszívó a nap 24 órájában teljesen zajmentesen működik a helyiség folyamatos légcseréje érdekében.
 
A késleltetett kikapcsolás az elszívás leállását késlelteti a főzés befejezése után megmaradt szagok és pára elszívása érdekében.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED lámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
 
fém kazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
zsírszűrő telítettség jelző
 
Nyomás: 410-490-510-550 Pa
Motor teljesítménye: 190-230-255-270 W
Világítás: LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
 • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
 • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
 • távvezérlő
 • F8 szénszűrő
 • FHP8 szénszűrő – High Performance
 • FLL8 szénszűrő – Long Lasting
 • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
 • Elvezető fedőlap-készlet X
 • Kivezető elemek
 
Szélesség: 800 mm
Magasság: 380 mm
Mélység: 343 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 50 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Szín mandula
Szélesség (cm) 80
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 720
Max. zajszint - dB(A) 71
Gyári garancia 5 év