Faber Glam-Light EV8+ WG1C/WG3C A80 melegszürke/mandula fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

278 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO ECO524 univerzális tisztítószer (Ajándék kiegészítő)
1 690 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Glam-Light fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
80 cm széles
 
Elérhető:
 • fehér/mandula keret
 • sötétszürke/világosszürke keret
 • rózsaszín/fehér keret
 • melegszürke/mandula keret
 • fehér/átlátszó keret
 
Vertikális (függőlegesen döntött) fali páraelszívó
1 motoros
Evo Diffuser – energiahatékonyság
Érintővezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 + intenzív fokozat
 
Zajszint: 52-56-62-65 dB(A)
Légszállítás (IEC): 310-420-580-720 m3/h
Energiaosztály: A+
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Evo Diffuser (energiadiffúzor) nagyobb teljesítmény mellett alacsony fogyasztást és csendes működést tesz lehetővé.
Az EVO diffúzor a hidrodinamika legújabb kutatásainak irányelvei alapján készült és rendkívüli energiahatékonyságot tesz lehetővé nagy teljesítmény mellett. Hosszabbító csövekkel felszerelve is hatékony.
Az új EVO diffúzorral felszerelt FABER páraelszívó kevesebbet fogyaszt, csökkenti a károsanyag kibocsátást, mégis nagyszerű teljesítményre képes.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED lámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
A döntött páraelszívók elhelyezése a főzőfelülethez képest nem vízszintesen, hanem 45°-ban döntve történik, ezáltal a főzőlap könnyen megközelíthető és kényelmesebben használható.
fém kazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 440-500-540-550 Pa
Motor teljesítménye: 175-220-255-270 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
 • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
 • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
 • F8 szénszűrő
 • FHP8 szénszűrő – High Performance
 • FLL8 szénszűrő – Long Lasting
 • Elvezető fedőlap-készlet WH – fehér/mandula, rózsaszín/fehér, melegszürke/mandula, fehér/átlátszó páraelszívóhoz
 • Elvezető fedőlap-készlet BK – sötétszürke/világosszürke páraelszívóhoz
 • Kivezető elemek
 
Szélesség: 800 mm
Magasság: 382 mm
Mélység: 209-382 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 50 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Szín melegszürke
Szélesség (cm) 80
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 720
Max. zajszint - dB(A) 65
Gyári garancia 5 év