Faber Gemma X A90 inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

74 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Termékleírás
FABER Gemma inox fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Elérhető 60 és 90 cm széles kivitelben
 
Külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
Rozsdamentes acél
Fektetett T kivitel
Remote Blower – motor távolabb elhelyezhető
Energy Diffuser
1 motoros
Nyomógombos vezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 52-63 dB(A)
Légszállítás (IEC): 210-370 m3/h
Energiaosztály: D
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Energy Diffuser – energiadiffúzor technológia 3 dB(A)-lel (A) csökkenti a zajszintet és 30 %-kal javítja a páraelszívó hatékonyságát még hosszú levegőelvezetés esetén is. A beépített motor kiváló teljesítményt, csendes zajszintet és alacsony fogyasztást biztosít.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
Remote Blower, a csendes FABER páraelszívó technológia - a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében. A páraelszívó motorja távolabb áthelyezhető, hogy a motor által keltett zajok a konyhán kívülre kerüljenek. Az átszereléshez extra készlet vásárlása szükséges.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED lámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
A fektetett T kivitelű páraelszívónak a teteje lapos, ezért használható polcként is, akár fűszerek tárolására is alkalmas.
 
Külön megvásárolható High Filtering Hood (HFH) szűrő készlet – 95 %-os illatmentesítés, maximális hatékonyságú aktívszén-szűrő. A nagy szűrőfelület és a kiváló anyagok jelentik a HFH-rendszer titkát. A szűrő, amelyet a levegő újtába helyeznek henger alakú és felülete nagyobb, mint a hagyományos lapos szűrőké. A nagyobb felület pedig hatékonyabb szűrést tesz lehetővé.
A HFH szűrő két különböző porozitású és aktív szénkoncentrációjú lapból áll. Az első lap a nagyobb szemcséket gyűjti össze. Megkönnyíti a másik lap dolgát, amely a kisebb szemcséket szűri ki.
A HFH szűrő a hagyományos szénszűrőkhöz képest kb. 3 dB(A)-rel alacsonyabb zajszintet generál.
Minimális mérete és elegáns formatervezése miatt egyszerű a beépítése és karbantartása.
 
fémkazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 130-170 Pa
Motor teljesítménye: 70-125 W
Világítás: LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • F9 szénszűrő
  • FLL9 szénszűrő – Long Lasting
  • Szűrő készlet – High Filtering Hood (HFH)
  • Kéménykészlet Alto H990 X
  • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
  • Kivezető elemek
 
Szélesség: 600/900 mm
Mélység: 470 mm
Magasság: 70/730-1000 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 55 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Szín inox
Szélesség (cm) 90
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 370
Max. zajszint - dB(A) 63
Gyári garancia 5 év