Faber Daisy LED EG6 WH A80 fehér fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

165 900 Ft
Rendelhető, 4 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO ECO524 univerzális tisztítószer (Ajándék kiegészítő)
1 690 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Daisy EG6 WH A80 fehér fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
80 cm széles
 
A modell 55 cm széles kivitelben is kapható fekete és fehér üveggel.
 
A modell fekete üveggel is elérhető.
 
Külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
Vertikális (függőlegesen döntött) fali páraelszívó
Fehér üveg felület
Remote Blower – motor távolabb elhelyezhető
Energy Diffuser
1 motoros
Érintőgombos vezérlés
Energiatakarékos LED világítás
3 + 1 intenzív fokozat
 
Zajszint: 56- 63-68-70 dB(A)
Légszállítás (IEC): 290-430-510-550 m3/h
Energiaosztály: C
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A Daisy páraelszívó kiváló a mindennapi használatra – könnyed és elegáns, iPad ihlette dizájnja, funkcionalitása teszi tökéletessé, amelyet egyszerű vonalvezetés, könnyű tisztíthatóság jellemez. A rozsdamentes acélból készült éle olyan díszítő elem, amely külön sajátosságot ad a páraelszívónak, mégis tökéletesen beilleszkedik a konyha terébe.
 
A páraelszívóban található Energy Diffuser – energiadiffúzor technológia 3 dB(A)-lel (A) csökkenti a zajszintet és 30 %-kal javítja a páraelszívó hatékonyságát még hosszú levegőelvezetés esetén is. A beépített motor kiváló teljesítményt, csendes zajszintet és alacsony fogyasztást biztosít.
 
A páraelszívónál elérhető hátsó kifúvó lehetővé teszi a felfelé történő kivezetés helyett a gőz hátsó kivezetését. Ezáltal nincs szükség a felső légcsatornára, így az elszívó felett hasznos tér szabadul fel.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
Remote Blower, a csendes FABER páraelszívó technológia - a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében. Az átszereléshez extra készlet vásárlása szükséges.
 
A döntött páraelszívók elhelyezése a főzőfelülethez képest nem vízszintesen, hanem 45°-ban döntve történik, ezáltal a főzőlap könnyen megközelíthető és kényelmesebben használható.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED spotlámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fémkazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
hátsó kivezetés lehetséges
 
Nyomás: 215-280-300-320 Pa
Motor teljesítménye: 90-105-125-140 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • F8 szénszűrő
  • FHP8 szénszűrő High Performance
  • FLL8 szénszűrő Long Lasting D196 H37
  • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
  • Elvezető fedőlap-készlet szűrős kivitelezésű páraelszívóhoz X
  • Kivezető elemek
 
Szélesség: 800 mm
Mélység: 174-338 mm
Magasság: 382 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 50 cm
 
Technikai adatok
Szín fehér
Szélesség (cm) 80
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 550
Max. zajszint - dB(A) 70
Gyári garancia 5 év