Faber Chloé EV8+ CG A70 matt "Country" szürke fali páraelszívó 5 év magyar garanciával

311 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
5 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Chloé fali páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
70 cm széles
 
Elérhető:
 • régi fém - Chloé EV8+ OM A70
 • Ó réz - Chloé EV8+ OC A70
 • Öntöttvas - Chloé EV8+ CI A70
 • Ó sárgaréz - Chloé EV8+ OB A70
 • Sötétszürke matt - Chloé EV8+ DG matt A70
 • "Country" szürke matt - Chloé EV8+ CG matt A70
 
Remote Blower - külön megvásárolható készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez – a motort egy távoli helyre lehet elhelyezni, amellyel jelentősen csökkenthető a zajszint.
 
A páraelszívó vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, így az elszívó a vezeték nélküli kapcsolatra képes Faber főzőlapokkal vezérelhető.
 
HOOD&HOB – vezeték nélküli kapcsolat
1 motoros
Evo Diffuser - energiahatékonyság
Perimeter Aspiration – perem beszívás
Késleltetett kikapcsolás
Elektronikus vezérlés - nyomógombos
Energiatakarékos LED világítás
3 + intenzív fokozat
 
Zajszint: 51- 59-61-69 dB(A)
Légszállítás (IEC): 300-420-590-700 m3/h
Energiaosztály: A
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Evo Diffuser (energiadiffúzor) nagyobb teljesítmény mellett alacsony fogyasztást és csendes működést tesz lehetővé.
Az EVO diffúzor a hidrodinamika legújabb kutatásainak irányelvei alapján készült és rendkívüli energiahatékonyságot tesz lehetővé nagy teljesítmény mellett. Hosszabbító csövekkel felszerelve is hatékony.
Az új EVO diffúzorral felszerelt FABER páraelszívó kevesebbet fogyaszt, csökkenti a károsanyag kibocsátást, mégis nagyszerű teljesítményre képes. A legtöbb modell nagy fénykibocsátású, a természetes fényhez közeli, alacsony fogyasztású és hosszan üzemelő LED-es világítással rendelkezik.
 
Perimeter Aspiration – a perembeszívás Venturi-cső elvén működő fejlett rendszere felgyorsítja a levegőt, amikor az megközelíti és áthalad a páraelszívó rendszeren, a páraelszívó belsejében pedig azonnal lelassul és könnyen eltávolítható lesz különösebb nyomás alkalmazása nélkül. A zajérzetet 25 %-kal csökkenti.
 
Remote Blower, a csendes FABER páraelszívó technológia - a távolabb beépíthető motor lehetősége nagyobb szabadságot nyújt a páraelszívó formatervezésében és a konyhai zaj csökkentésében. A páraelszívó motorja távolabb áthelyezhető, hogy a motor által keltett zajok a konyhán kívülre kerüljenek. Az átszereléshez extra készlet vásárlása szükséges.
 
A páraelszívónál elérhető hátsó kifúvó lehetővé teszi a felfelé történő kivezetés helyett a gőz hátsó kivezetését. Ezáltal nincs szükség a felső légcsatornára, így az elszívó felett hasznos tér szabadul fel.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség) funkció 10 percre maximálisra emeli a levegő elszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
A 24 órás funkció beindításával a páraelszívó a nap 24 órájában teljesen zajmentesen működik a helyiség folyamatos légcseréje érdekében.
 
A késleltetett kikapcsolás az elszívás leállását késlelteti a főzés befejezése után megmaradt szagok és pára elszívása érdekében.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED lámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
 
fém kazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
zsírszűrő telítettség jelző
Hátsó kivezetés lehetséges
 
Nyomás: 440-500-540-550 Pa
Motor teljesítménye: 190-230-255-270 W
Világítás: LED
Csőcsatlakozás: Ø 150/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
 • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
 • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
 • távvezérlő
 • F8 szénszűrő
 • FHP8 szénszűrő – High Performance
 • FLL8 szénszűrő – Long Lasting
 • Készlet a távvezérlésű motor beépítéséhez
 • Kivezető elemek
 
Szélesség: 700 mm
Magasság: 320 mm
Mélység: 350 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Szín világosszürke
Szélesség (cm) 70
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 700
Max. zajszint - dB(A) 69
Gyári garancia 5 év