DAVOLINE CMNQ60 inox fali páraelszívó 3 év magyar garanciával

  48 900 Ft

Speciális ár: 43 990 Ft

Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Termékleírás
DAVOLINE CMNQ60 inox fali kürtős páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
 
A modell 50 cm széles kivitelben is elérhető:
  • CMNQ50 inox
 
60 cm széles
Inox
Sátras kivitel
1 motoros
Nyomógombos vezérlés
Halogén világítás
 
Zajszint: 49 - 64 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 500 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint 393 m3/h
Energiaosztály: E
 
 
A görög KLIMATECHNIKI cég választéka elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatukban. DAVOLINE termékei a kedvező ár ellenére is megfelelnek minden minőségi követelménynek és elvárásnak.
 
Mechanikus vezérlés – 4 nyomógombos kapcsolótábla
1 db alumínium zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
Világítás: 2 x 28 W Halogén
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
A szűrőt a motor két oldalára kell feltenni, amely a kürtő belsejében, középen van és el kell forgatni 90 fokkal, amíg az ütközésig be nem kattan.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Súly: 8 kg
Szélesség: 597 mm
Mélység: 500 mm
 
Technikai adatok
Szín inox
Szélesség (cm) 60
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 393
Max. zajszint - dB(A) 64
Gyári garancia 3 év