CATA Midas 600 fekete páraelszívó + ajándék bekötő szett

  74 900 Ft

Speciális ár: 69 900 Ft

Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Termékleírás
CATA Midas 600 inox fali páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
Ajándék (visszavonásig vagy a készlet erejéig)
  • BK150 ECO légtechnikai bekötő szett - 150 mm átmérőjű kivezetésű páraelszívóhoz (Tartalma: 3 méteres 150 mm átmérőjű egyrétegű flexibilis ALU cső, 2db rögzítő bilincs, 2db légtechnikai rögzítő szalag, 1db zsalusrács, 1 db hengeres szűkítő - 150 mm>125 mm) 
90 cm széles kivitelben is elérhető a Midas 900 típusszámon.
 
Külön megvásárolható ferde vagy lapostetőn elhelyezhető külső motor (VILPE® tetőventilátor) is az extra csendes megoldásért.
A páraelszívókhoz használható SZIGETELT tetőventilátor-készletek arra szolgálnak, hogy MOTOR NÉLKÜLI ELSZÍVÓERNYŐ beépítése esetén a motor a lakótéren kívülre kerüljön és így jelentősen CSÖKKENJEN A ZAJSZINT. A motor ebben az esetben a tetőventilátorban helyezkedik el, de a páraelszívóról vezérelhető. A cső egy beépített, 50 mm vastag zajszigeteléssel rendelkezik.
A tetőventilátoros páraelszívó rendszer vásárlása esetén a páraelszívó ernyő nem tartalmazza a belső motort!
 
Midas 600
 
60 cm széles
Fekete frontpanel
Touch control (érintővezérlés)
Halogén világítás (szabályozható fényerő)
3 fokozat
 
Zajszint: 50 - 62 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 620 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 400 m3/h
Energiaosztály: E
 
A halogén világítás a hasonló teljesítményfelvételű normál izzónál jobb, vagy alacsonyabb teljesítményfelvétel mellett azonos megvilágítást biztosít kétszer hosszabb élettartam mellett.
 
Az ételszagok és a pára szétterjedésének megelőzése érdekében a főzés megkezdése előtt 5 perccel célszerű a páraelszívót bekapcsolni. A főzés befejezése után az utószellőztető funkció biztosítja a további szellőztetést.
 
TC3V elektronikus vezérlés
időzítő (utószellőztetés)
automatikus kikapcsolás
zsírszűrő-telítettség kijelző
3 db fém zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Légszállítás minimum fokozaton: 210 m³/h
Légszállítás maximum fokozaton: 400 m³/h
Nyomás: 200 Pa
Motor: K7 PLUS
Motor teljesítménye: 95 W
Világítás: 2 db (2 x 50 W) halogén
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm (javasolt) / Ø 125 mm (minimum)
 
Az üzembe helyezéshez biztos hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Súly: 21 kg
Szélesség: 600 mm
Mélység: 470 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 65 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Szín fekete
Szélesség (cm) 60
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 420
Max. zajszint - dB(A) 63
Gyári garancia 3 év