Faber Thea Isola WH fehér matt sziget páraelszívó rozsdamentes kerettel 5 év magyar garanciával

359 800 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
5 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FABER Thea Isola sziget páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Elérhető:
 • fehér matt/rozsdamentes acél keret
 • fehér matt/molyhos tölgy keret
 • sötétszürke matt/rozsdamentes acél keret
 • sötétszürke matt/molyhos tölgy keret 
Fali változatban is elérhető.
 
Kivezetett üzemmód esetén kürtő külön megvásárolható. Elvezető funkció telepítésekor kéményre szükség van.
 
1 motoros
Energy Diffuser - energiahatékonyság
Elektronikus vezérlés - nyomógombos
Energiatakarékos LED világítás
3 + intenzív fokozat
 
Zajszint: 51- 61-67-70 dB(A)
Légszállítás (IEC): 320-480-640-750 m3/h
Energiaosztály: C
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A páraelszívóban található Energy Diffuser – energiadiffúzor technológia 3 dB(A)-lel (A) csökkenti a zajszintet és 30 %-kal javítja a páraelszívó hatékonyságát még hosszú levegőelvezetés esetén is. A beépített motor kiváló teljesítményt, csendes zajszintet és alacsony fogyasztást biztosít.
 
Intenzív üzemmód (Maximális sebesség): ez a funkció 10 percre maximálisra emeli a levegőelszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre.
 
LEDlight – nagyobb, természetes fény (4100 K), kitűnő fényeloszlás alacsony, 2 W energiafogyasztás mellett. A FABER LED spotlámpái stílusosan illeszkednek az elszívóhoz és elegendő fénnyel látják el a konyhai főzőfelületet.
 
fém kazettás zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 340-460-490-500 Pa
Motor teljesítménye: 145-180-230-250 W
Világítás: 2 LED
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
 • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
 • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt. Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
 • F8 szénszűrő
 • FHP8 szénszűrő – High Performance
 • FLL8 szénszűrő – Long Lasting
 • Kürtő – fehér matt
 • Kürtő – sötétszürke matt
 • Kivezető elemek
 
Szélesség: 800 mm
Mélység: 480 mm
Magasság: 380 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Szín fehér/inox
Szélesség (cm) 80
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 750
Max. zajszint - dB(A) 70
Gyári garancia 5 év