Faber Inca Smart GR A52 páraelszívó 5 év magyar garanciával

29 900 Ft
Raktáron
Ingyenes szállítás
Termékleírás
FABER Inca Smart GR A52 páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Integrált – teljesen beépíthető
Felső szekrénybe építhető
 
Minimum 60 cm széles felső szekrénybe építhető
Világosszürke színben
1 motoros
Elektronikus vezérlés - tolókapcsolós
LED világítás
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 50- 56-62 dB(A)
Légszállítás (IEC): 120-250-300 m3/h
Energiaosztály: D
 
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A beépíthető páraelszívókban az innovatív koncepció ötvözi a minimalista dizájnt, valamint a funkció és a forma tökéletes egyensúlyát, amelyben a diszkrét jelenlét és a technológia megtesz mindent a kényelem és a praktikusság érdekében.
 
A páraelszívó LEDlight világítással rendelkezik, mely kombinálja a kitűnő fényeloszlást és az alacsony energiafogyasztást.
 
szintetikus zsírszűrők
 
Nyomás: 90-140-165 Pa
Motor teljesítménye: 40-60-90 W
Világítás: 2 LED HV 4000K      
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást.
Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt.
Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • F3 szénszűrő
  • Fém moduláris zsírszűrő 520 mm
  • Fém moduláris zsírszűrő 700 mm
  • Szintetikus szűrőkészlet
  • Kivezető elemek
 
Szélesség: 520 mm
Mélység: 284 mm
Magasság: 174 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 65 cm
 
 
Technikai adatok
Elhelyezés szekrénybe építhető
Gyári garancia 5 év