MULTI EFT125 oldalfalba építhető légbevezető elem

10 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Termékleírás
MULTI EFT-125
 
Megfelelő légutánpótlás (kivezetett üzemmódnál) - oldalfalba építhető légbevezető elem
 
A konyhai páraelszívók hatékony működésének elengedhetetlen feltétele, az elszívott levegő mennyiségének megfelelő friss levegővel történő pótlása. A légbevezető elem által biztosított friss levegő mennyisége a konyhai páraelszívó teljesítményétől függ, alacsonyabb fokozaton kevesebb levegő mennyiséget enged be, magasabb fokozaton arányosan több levegőt. Ennek köszönhetően mindig az elszívásnak megfelelő levegőmennyiség áramlik be a helyiségbe.
 
A csomagban található MULTI típusú falátvezetéses légbevezető elem szakember által történő kiválasztásával és szakszerű beépítésével a konyhai páraelszívó megfelelő levegő utánpótlása biztosítható. 
 
További felhasználási területek:
 
Alkalmazásával elkerülhető a korszerű épületek jellemző problémája, hogy a fokozottan légtömör nyílászárók beépítésével, ill. annak következtében megszűnik a lakás természetes szellőzése.
 
Az MULTI típusú légbevezető elem a fentieken túlmenően alkalmas a lakóterekben lévő nyílt égésterű gázkészülékek és hagyományos tüzelésű berendezések égési levegőjének pótlására.
 
Csomag tartalma: 
  • légbevezető elem
  • gyűrű szűrő egység
  • korong szűrőegység
  • külső esővédő
  • csavar
  • tipli
Átmérő: 125 mm
 
Max. légszállítás: 23-178 m3/h
Súly: 0,2 kg
Szín: fehér
 
Mennyiség: 1 db
Technikai adatok
Kiegészítők páraelszívó kiegészítők
Gyári garancia N/A