Electrolux EEG62310L beépíthető mosogatógép Inverter motorral

  159 900 Ft

Speciális ár: 154 900 Ft

Raktáron
Ingyenes szállítás
WPRO LIQ004 mosogatógép zsíroldó (Ajándék kiegészítő)
1 190 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás

Electrolux EEG 62310L beépíthető mosogatógép magyar garanciával

45 cm széles
Teljesen beépíthető – integrált kivitel
QuickSelect érintővezérlés
Beam on floor funkció – fénypont a padlón
Inverter motor – energiatakarékos és csendes működés
FlexiSpray - szatelit szórókar 
AirDry szárítási technológia
9 teríték

A+++ energiaosztály
Zajszint: 44 dBA
Tisztítási hatékonyság: A
Szárítási hatékonyság: A

8 program, 4 hőmérséklet - öblítés-tartás, Tisztítás, Gyors 30 perc, 160 perces program, 60 perces program, 90 perces program, AUTO program, ECO

Jellemzői:
•    QuickSelect - az egyedi mosogatási ciklus elindításának egyszerű módja. A QuickSelect funkciós mosogatógépek eldöntik, hogy melyik a megfelelő program a bepakolt edények elmosogatásához. Csak be kell állítani a csúszkán azt az időtartamot, amennyi idő alatt végezzen a mosogatógép és meg kell adni az extra opciókat. Az edények foltmentesek és tiszták lesznek minden alkalommal.
•    AUTO Sense program a töltet típusának megfelelő mosogatási ciklust automatikusan beállítja. A készülék érzékeli a kosarakba helyezett edények szennyezettségét és mennyiségét. Beállítja a szükséges hőmérsékletet és a vízmennyiséget, illetve a program időtartamát.
•    A hagyományos szórókarral ellentétben a dupla forgású szatelit vízkar 5 irányból permetezi a vizet az edényekre. Ezért minden edény tökéletesen tiszta lesz minden alkalommal.
•    Az AirDry technológia természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a funkció a ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja az ajtót, és a befejezésig nyitva hagyja. A szárítási teljesítmény maximalizálásának ez a természetes módja az energiaköltségeket is hatékonyan csökkenti.
•    A Beam on floor (fénypont a padlón) funkció hangos csipogás helyett a padlóra vetített fényponttal jelzi a program aktuális állapotát. Amíg tart a program pirosan világít, ha pedig lejárt, zöldre vált.
•    Többé nem kell időt és energiát áldozni a finom üvegáru kézi mosogatására. Korszerű GlassCare rendszer és annak egyedi SoftGrips és SoftSpikes megoldása minden poharat biztonságosan rögzít a tisztítási folyamat alatt, és megóvja azokat a rázkódástól és az elmozdulástól. Garantáltan nem fordul elő repedés, törés vagy vízfolt. A különleges üvegprogram (GlassCare 45°) mindössze 45 °C-on mossa tisztára a poharakat, majd 60 °C-os vízzel öblíti.
•    Az AutoOff funkció a készüléket rövid készenléti üzemmód után kikapcsolja, ezáltal teljesen megszünteti az energiafelhasználást a mosogatási programok között.
•    Machine Care – a program kitisztítja a készülék belsejét


Kiegészítő opciók:
•    ExtraHigiénia - higiénikusabb mosást eredményez azáltal, hogy a hőmérsékletet legalább 10 percen keresztül 65 és 70 °C között tartja az utolsó öblítési fázisban.
•    ExtraPower - javítja a beállított program mosogatási hatékonyságát. A kiegészítő funkció növeli a mosogatás hőmérsékletét és időtartamát
•    GlassCare - speciális kezelésben részesíti a kényes tárgyakat. A kiegészítő funkció meggátolja a kiválasztott programnál a mosogatási hőmérséklet (www.perfektkonyha.hu) gyors változásait, és lecsökkenti azt 45 °C értékre. Ez különösen az üvegedényeket óvja a sérüléstől.


Teljesen beépíthető kivitel
FlexiSpray - szatelit szórókar
AirDry szárítás technológia
Szöveges+szimbólumos panel
Két színű, fénypont jelzés a padlón: Piros pont jelzi, hogy a program még fut, a zöld pedig azt mutatja, hogy a program lejárt.
FlexiLift - könnyen állítható magasságú felső kosár, megpakolva is
AutoOff - automatikus kikapcsolás
Thermo Efficient technológia a melegvizes bekötéshez
Késleltetett indítási lehetőség (1-24 óra)
Hátralévő idő kijelzés
A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást
Só és öblítőszer kijelző
Evőeszköztartó kosár
WaterStop System- vízvédelmi rendszer
Felső zuhany
Melegvízre köthető (60°C-ig)


Egyéb kijelzés: fénypont a padlón (kétszínű), hangjelzés, késleltetett indítás 1h-24h, szárítás, extra fertőtlenítés, GlassCare, Machine Care, választott program, öblítőszerhiány, só hiány, XtraPower

Az IEC szabvány szerint egy teríték az alábbiakból áll: leveses tányér, nagy lapos tányér, desszert tányér, kis üvegpohár, teáscsésze és csészealj, kés, villa, leveses kanál, desszertkanál, teáskanál

LED kijelző 
ExtraHigiénia,GlassCare, ExtraPower opciók
Inverter (BLCD) motor
Úszókapcsoló vízelárasztás elleni védelem
Vízszenzor
Automata kikapcsolás
Csúszózsanér 
Felső kosár opciók: Borospohár rögzítő gumigyűrű, 2 SoftSpikes tüskesor, lehajtható pohártartók, műanyag fogantyú
Alsó kosár: 2 lehajtható tányértartó, műanyag fogantyú
Evőeszköz kosár
Zuhanyfejes felső mosogatási szint 
Szatelit típusú alsó szórókar


Energiafogyasztás: 0,614 kWh
Vízfogyasztás éves: 2772 liter
Energiafogyasztás éves: 176 kWh

Magasság: 818 mm
Szélesség: 446 mm
Mélység: 550 mm

Technikai adatok
Beépíthetőség rejtett kezelőpaneles
Szín teljesen integrálható
Szélesség (cm) 45
Teríték 9
Zajszint - dB(A) 44
Gyári garancia 1 év