AEG FSB53907Z A+++ beépíthető mosogatógép magyar garanciával

  179 900 Ft

Speciális ár: 174 900 Ft

Raktáron
Ingyenes szállítás
Termékleírás
AEG FSB 53907 Z beépíthető energiatakarékos mosogatógép magyar garanciával
 
60 cm széles
Teljesen beépíthető
QuickSelect kezelőpanel
LED kijelző
SatelliteClean® szórókar
Pro water rendszer - plusz egy szórókarral a tetőn
AirDry szárítási technológia automata ajtónyitással
MaxiFlex fiók az evőeszközöknek
Piros/zöld fénypont a padlón
14 teríték
 
A+++ energiaosztály
Zajszint: 44 dBA
Vízfogyasztás: 10.5 liter
Szárítási hatékonyság: A
 
7 program, 3 hőmérséklet - 160 perces program, 60 perces program, 90 perces program, AUTO program, ECO, Tisztítás, Gyors 30 perc
 
Jellemzői:
 • SatelliteClean® rendszer - makulátlan mosogatási eredményt biztosít, mivel a szórókar a megszokotthoz képest háromszor akkora felülethez juttatja el a vizet. Mivel a duplán forgó kar folyamatosan változtatja a szórás szögét, a víz minden zugot elér.
 • QuickSelect funkció - az egyedi mosogatási ciklus elindításának egyszerű módja. A QuickSelect funkciós mosogatógépek eldöntik, hogy melyik a megfelelő program a bepakolt edények elmosogatásához. Csak be kell állítani a csúszkán azt az időtartamot, amennyi idő alatt végezzen a mosogatógép és meg kell adni az extra opciókat. Az edények foltmentesek és tiszták lesznek minden alkalommal.
 • MaxiFlex rekesz - segítségével minden könnyen elhelyezhető a mosogatógépben. Kialakításának köszönhetően evőeszközök és bármely méretű edények befogadására is alkalmas – legyen akár extranagy vagy szabálytalan alakú. A rugalmasan áthelyezhető elválasztóelemek és a maximalizált mélység bármilyen töltet esetén egyedi megoldást tesz lehetővé, így minden egyes darab könnyen elhelyezhető és megtisztítható.
 • vadonatúj AirDry technológia - természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a funkció a ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja az ajtót, és a befejezésig nyitva hagyja. A szárítási teljesítmény maximalizálásának ez a természetes módja az energiaköltségeket is hatékonyan csökkenti.
 • Fénypont a padlón - a teljesen beépíthető mosogatógép okos megoldással tájékoztat a program pillanatnyi állapotáról. Mosogatás közben a padlóra vetített piros kijelzéssel közli a szükséges információkat. Miután minden ragyogóan tiszta, a kijelzés színe zöldre vált.
 • AutoSense program - a mosogatógép maximális tisztítási eredményt kínál, a lehető leghatékonyabb módon. Az AutoSense program automatikusan úgy állítja be a mosogatási paramétereket, hogy a maximális tisztaság minimális energia-, víz- és időfelhasználással legyen megvalósítható.
 • Machine Care visszajelző - akkor világít, ha a készülék belsejének tisztítása szükséges a Machine Care programmal. A Machine Care programmal hatékonyan megtisztítható a készülék belseje. A program eltávolítja a vízkövet és a zsírlerakódásokat is.
 • ECO a leghosszabb program (4h), mellyel a leghatékonyabb víz- és energiafogyasztás mellett mosogathatók el a normál mértékben szennyezett edények és evőeszközök. Ezt a programot használják tesztprogramként a bevizsgáló intézetek.
 
Kiegészítő opciók:
 • Különleges védelmet és maximális tisztaságot nyújt az üvegpoharaknak az AEG GlassCare rendszere. A speciális felső fiók kíméletesen, de stabilan és a megfelelő helyzetben tartja az edényeket. Megakadályozza a rázkódást és elhárítja a törés veszélyét.
 • ExtraPower - a kiválasztott program végeredményét javítja oly módon, hogy növeli a mosogatási hőmérsékletet és időtartamot.
 • Gyors mosogatás – tökéletes eredmény alig 30 perc alatt - Quick a legrövidebb program, mely az enyhén és frissen szennyezett edényekhez alkalmas.
 • A mosogatógép késleltetett indítás funkciójával beállítható a program kezdete. 

Inverter motor
Pro water rendszer - plusz egy szórókarral a tetőn
ProClean szatelit szórókar
Szárítás: AirDry rendszer
Szöveges+szimbólumos panel
Szimbólumok a panelen
AutoOff - automatikus kikapcsolás
Thermo Efficient technológia a melegvizes bekötéshez
Késleltetett indítási lehetőség (1-24 óra)
Hátralévő idő kijelzés
A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást
Só és öblítőszer kijelző
Két színű fénypont a padlón: a padlóra vetített piros fénypont mutatja, hogy a mosogatóprogram épp fut, a zöld fény pedig azt jelzi, hogy a program lefutott.
Állítható felső kosár, megpakolva is
AQUA CONTROL elárasztás elleni védelem
 
Egyéb kijelzés: fénypont a padlón (kétszínű), hangjelzés, késleltetett indítás 1h-24h, szárítás, GlassCare, Machine Care, választott program, öblítőszerhiány, só hiány, XtraPower
 
 
Az IEC szabvány szerint egy teríték az alábbiakból áll: leveses tányér, nagy lapos tányér, desszert tányér, kis üvegpohár, teáscsésze és csészealj, kés, villa, leveses kanál, desszertkanál, teáskanál
 
LED kijelző
Opciók: GlassCare, ExtraPower
Inverter motor (BLCD)
Úszókapcsolós vízelárasztás elleni védelem
Vízszenzor
Automata kikapcsolás
Csúszózsanér
Felső kosár jellemzői: lehajtható pohártartók, műanyag fogantyú
Alsó kosár jellemzői: 4 lehajtható tányértartó, műanyag fogantyú
Evőeszköztartó polc: késtartóval, MaxiFlex fiók, Kivehető fiókosztó
Felső mosogatási szint: felső szórókar
Alsó szórókar típusa: Szatelit
 
Nettó súly: 37.45 kg
Energiafogyasztás: 0.832 kWh
Vízfogyasztás éves: 2940 liter
Energiafogyasztás éves: 237 kWh
 
Magasság: 818 mm
Szélesség: 596 mm
Mélység: 550 mm
 
Beépítési méretek mag.(min/max)xszél.xmély.(mm): 820/880 x 600 x 550
 

 

Technikai adatok
Beépíthetőség rejtett kezelőpaneles
Szín teljesen integrálható
Szélesség (cm) 60
Teríték 14
Zajszint - dB(A) 44
Gyári garancia 2 év