AEG FSB52637P A++ beépíthető mosogatógép magyar garanciával

  149 900 Ft

Speciális ár: 139 900 Ft

Raktáron
Ingyenes szállítás
WPRO LIQ004 mosogatógép zsíroldó (Ajándék kiegészítő)
1 190 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás

AEG FSB 52637 P beépíthető energiatakarékos mosogatógép magyar garanciával

XXL extra nagy belső tér

60 cm széles
Teljesen beépíthető – rejtett kezelőpaneles
Csendes inverter motor
QuickSelect kezelőpanel
Pro water rendszer - plusz egy szórókarral a tetőn
AirDry szárítási technológia automata ajtónyitással
GlassCare üvegprogram
Piros/zöld fénypont a padlón
13 teríték

A++ energiaosztály
Zajszint: 44 dBA
Vízfogyasztás: 10.5 liter
Szárítási hatékonyság: A

7 program, 4 hőmérséklet - 160 perces program, 60 perces program, 90 perces program, AUTO program, ECO, Tisztítás, Gyors 30 perc

Jellemzői:
•    QuickSelect funkció - tökéletesen vezérelhető a mosogatógép – program kiválasztása csúszkával és a kiegészítő funkció egyetlen érintéssel.
•    A vadonatúj AirDry technológia - természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a funkció a ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja az ajtót, és a befejezésig nyitva hagyja. A szárítási teljesítmény maximalizálásának ez a természetes módja az energiaköltségeket is hatékonyan csökkenti.
•    GlassCare rendszer - a mosogatógépben a legtörékenyebb dolgok gyakran a poharak, ami azt jelenti, hogy ezek különleges figyelmet igényelnek. Az AEG GlassCare rendszere különleges védelmet és maximális tisztaságot nyújt az üvegpoharaknak. Az egyedülálló SoftGrip tartó minden pohár talpát és szárát gyengéden, de határozottan a legmegfelelőbb pozícióban tartja a program teljes menete során.
•    AutoSense program - a mosogatógép maximális tisztítási eredményt kínál a lehető leghatékonyabb módon. Az AutoSense program minimális energia-, víz- és időfelhasználás figyelembevételével állítja be automatikusan a mosogatási paramétereket.
•    AutoOff funkció - a készüléket rövid készenléti üzemmód után kikapcsolja, ezáltal teljesen megszünteti az energiafelhasználást a mosogatási programok között. 
•    Késleltetett indítás funkció - beállítható a program kezdete
•    Piros/zöld fénypont a padlón - a teljesen beépíthető mosogatógép okos megoldással tájékoztat a program pillanatnyi állapotáról. Mosogatás közben a padlóra vetített piros kijelzéssel közli a szükséges információkat. Miután minden ragyogóan tiszta, a kijelzés színe zöldre vált. 
•    ECO - a leghosszabb program (4h), mellyel a leghatékonyabb víz- és energiafogyasztás mellett mosogathatja el a normál mértékben szennyezett edényeket és evőeszközöket. Ezt a programot használják tesztprogramként a bevizsgáló intézetek.
•    Quick program - gyors mosogatás – tökéletes eredmény alig 30 perc alatt - Quick a legrövidebb program, mely az enyhén és frissen szennyezett edényekhez alkalmas.
•    MY TIME választósávval beállítható a megfelelő mosogatási ciklus, mely a program időtartamán alapul és hosszúsága 30 perctől 4 óráig terjedhet.
•    Machine Care visszajelző - akkor világít, ha a készülék belsejének tisztítása szükséges a Machine Care programmal. A Machine Care programmal hatékonyan megtisztítható a készülék belseje. A program eltávolítja a vízkövet és a zsírlerakódásokat is.

Kiegészítő opciók:
•    ExtraPower - javítja a beállított program mosogatási hatékonyságát. A kiegészítő funkció növeli a mosogatás hőmérsékletét és időtartamát
•    GlassCare - speciális kezelésben részesíti a kényes tárgyakat. A kiegészítő funkció meggátolja a kiválasztott programnál a mosogatási hőmérséklet (www.perfektkonyha.hu) gyors változásait és lecsökkenti azt 45 °C értékre. Ez különösen az üvegedényeket óvja a sérüléstől.

Teljesen beépíthető kivitel
XXL extra nagy belső tér
Inverter (BLCD) motor
Üvegvédő program
Pro water rendszer - plusz egy szórókarral a tetőn
Szárítás: AirDry rendszer
Szöveges+szimbólumos panel
AutoOff - automatikus kikapcsolás
Thermo Efficient technológia a melegvizes bekötéshez
Késleltetett indítási lehetőség (1-24 óra)
Hátralévő idő kijelzés
SENSORLOGIC mosogatógép: Érzékeny szenzorok határozzák meg a mosogatáshoz szükséges víz és energia mennyiségét.
A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást
Só és öblítőszer kijelző
Két színű fénypont a padlón: a padlóra vetített piros fénypont mutatja, hogy a mosogatóprogram épp fut, a zöld fény pedig azt jelzi, hogy a program lefutott.
Állítható felső kosár, megpakolva is
AQUA CONTROL elárasztás elleni védelem

Egyéb kijelzés: fénypont a padlón (kétszínű), hangjelzés, késleltetett indítás 1h-24h, GlassCare, öblítőszerhiány, sóhiány, XtraPower

Az IEC szabvány szerint egy teríték az alábbiakból áll: leveses tányér, nagy lapos tányér, desszert tányér, kis üvegpohár, teáscsésze és csészealj, kés, villa, leveses kanál, desszertkanál, teáskanál

Opciók: GlassCare, ExtraPower 
Úszókapcsoló vízelárasztás elleni védelem 
Vízszenzor
Automata kikapcsolás
Csúszózsanér 
Felső kosár: 2 lehajtható tartó, 2 lehajtható drót poharakhoz, lehajtható pohártartók, műanyag fogantyú
Alsó kosár: 4 lehajtható tányértartó, műanyag fogantyú
Evőeszköztartó kosár
Felső mosogatási szint: felső szórókar
Alsó szórókar típusa: normál

Energiafogyasztás: 0,921 kWh
Vízfogyasztás éves: 2940 liter
Energiafogyasztás éves: 262 kWh

Magasság: 818 mm
Szélesség: 596 mm
Mélység: 550 mm
Beépítési méretek mag. (min/max)xszél.xmély.): 820/900 x 600 x 570 mm
 

Technikai adatok
Beépíthetőség rejtett kezelőpaneles
Szín teljesen integrálható
Szélesség (cm) 60
Teríték 13
Zajszint - dB(A) 44
Gyári garancia 1 év