Liebherr SUIB1550 Premium pult alá építhető hűtőszekrény 5 év magyar garanciával

  369 990 Ft

Speciális ár: 351 490 Ft

Rendelhető, 5 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO FRI200 hűtőtisztító spray (Ajándék kiegészítő)
1 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
Liebherr  SUIB 1550 Premium pult alá építhető hűtőszekrény magyar garanciával
 
82-88 cm magas
teljes térben működő BioFresh hűtőszekrény
Integrált, fixen rögzített ajtó (door-on-door)
SoftSystem ajtózáró mechanizmus
MagicEye az ajtó mögött, nyomógombos vezérlés
LED-es hőmérsékletkijelzés
Mennyezeti LED-világítás
Jobboldali és megfordítható ajtónyitás
Vario-lábazat
 
Zajszint: 37 dB(A)
Energiaosztály: A+++
Éves energiafogyasztás: 71 kWh
Hasznos össztérfogat: 80 liter (BioFresh)
Klímaosztály: SN-T
 
 
A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatóak a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszerek, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabban megőrzik frissességüket, mint egy hagyományos technológiájú hűtőszekrényben.
 
A BioFresh technológia azon a megfigyelésen alapul, hogy az étel épp csak fagypont felett tárolva őrzi meg legjobban frissességét. A BioFresh fiókokban ezért alig 0 °C fok fölötti az állandó hőmérséklet. A frissesség őreiként tökéletes viszonyokat teremtenek egy-egy adott ételtípus tárolásához – mindezt egyetlen készülékben.
 
Azonban meg kell jegyezni, hogy a 0°C-ot épp csak meghaladó hőmérséklet a friss élelmiszerek tárolására optimális, de nem feltétlenül ez a legjobb fogyasztási hőmérséklet. Például a sajt ízvilága szobahőmérsékleten érvényesül a legjobban, a gyümölcsök szintén jóval finomabbak, ha hagyják őket felmelegedni egy kicsit. Még a húst is szobahőmérsékleten érdemes elkezdeni sütni. Mindebből adódik, hogy bár az élelmiszer tárolásához az állandó, alacsony hőmérséklet az ideális, fogyasztás vagy feldolgozás előtt időben ki kell venni az ételeket a hűtőszekrényből.
 
Az ajtóba beépített SoftSystem ajtózáró mechanizmus csillapítja az ajtó záródását. Az ajtó még teljesen megpakolt ajtópolcok esetén is finoman, csendesen, könnyedén csukódik. Az ajtóba helyezett üvegek és élelmiszerek így nem esnek ki. Beépített készülékek esetén az ajtó automatikusan bezáródik egy 30 ° -os nyitási szögből.
 
A MagicEye digitális kijelző 1 ° C-os pontossággal tájékoztat a hűtőtér hőmérsékletéről.
 
Külsőleg egységes konyhafront jön létre annak köszönhetően, hogy a hűtő-, és fagyasztó készülék a konyhapult alá építhető. Fixen rögzített ajtótechnika esetében a hűtőszekrény ajtaja és a bútorajtó egymáshoz rögzítésre kerül, így a két ajtó közvetlenül kapcsolódik egymáshoz. A levegő be- és kiáramlása a készülék alvázán - modelltől függően a lábazatnál, vagy a készülék felső szélénél - keresztül történik, így a munkalapba nem kell szellőzőrácsot építeni.
 
A Vario-alváz (VarioSockel) magassága és mélysége hozzáállítható a konyhabútorhoz. Mind a négy állítható magasságú láb lehetővé teszi az elülső beállítást 50 mm-es tartományban, továbbá a szellőzőrács 55 mm-es távolságon belül állítható a konyhai egységekhez.
 
Jellemzői:
 • Nyomógombos kezelőfelület - a precíziós elektronikus vezérlő rendszer digitális hőfok kijelzővel rendelkezik, és tájékoztatást ad a beállításokról
 • FlexSystem - a Biofresh és BioCool fiókokhoz alkalmas FlexSystem gondoskodik az élelmiszerek rendezettebb tárolásáról, átláthatóságáról. Például a gyümölcsök és a zöldségek jól elkülöníthetve, vagy az egyes élelmiszerek felhasználásuk időpontja szerint külön tárolhatóak. A FlexSystem minden alkatrésze könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható.
 • Ajtóriasztó - hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.
 • Megfordítható ajtópántok - a készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítják. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók
 • Ajtónyitás szöge: 115°
 • alsórész szellőzés – a levegő be- és kiáramlása a készülék alvázán keresztül történik, így a munkalapba nem kell szellőzőrácsot építeni. 
Vezérlés:
 • MagicEye LCD és digitális hőmérsékletjelzéssel, nyomógombos elektronika
 • Digitális hőmérséklet kijelző a BioFresh rekeszhez
 • Ajtóriasztás: optikai és akusztikus 
Hűtő- és BioFresh rész:
 • automatikus leolvasztás
 • 3 BioFresh rekesz
 • 1 Flex System
 • kivehető alsó tálca, 4 literes kapacitással 
Rendelhető kiegészítők:
 • Vajtartó – elérhető a 9881170 cikkszámon
 • Tojástartó – elérhető a 9881172 cikkszámon
 • Ajtónyitáshatároló – elérhető a 9096214 cikkszámon
 
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Teljesítményigény: 1.2 A 188 W
 
Méret csomagolva MaSzéMé: 883 / 615 / 617 mm
Fülke méretei magasság/szélesség/mélység: 82 - 88 / 60 / 55 cm
Súly (csomagolás nélkül): 37,6 kg
Súly (csomagolással): 40,1 kg
 
Magasság: 820-880 mm
Szélesség: 597 mm
Mélység: 550 mm
 
Technikai adatok
Kivitel pult alá építhető
Magasság (cm) 88
Nettó űrtartalom (liter) 80
Energiaosztály A+++
Zajszint - dB(A) 37
Gyári garancia 5 év