Liebherr IKB2320 Comfort BioFresh beépíthető hűtőszekrény 5 év magyar garanciával

  319 990 Ft

Speciális ár: 303 990 Ft

Rendelhető, 5 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO FRI200 hűtőtisztító spray (Ajándék kiegészítő)
1 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
Liebherr IKB 2320 Comfort teljesen beépíthető hűtőszekrény magyar garanciával
 
BioFresh rekesszel
 
122 cm magas
Integrált, fixen rögzített ajtó (door-on-door)
MagicEye az ajtó mögött, nyomógombos vezérlés
Automatikus leolvasztás a hűtőben
Jobboldali és megfordítható ajtónyitás
 
Zajszint: 37 dB
Energiaosztály: A++
Éves energiafogyasztás: 121 kWh
Hasznos össztérfogat: 196 liter
Klímaosztály: SN-T
 
 
A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatóak a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszerek, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabban megőrzik frissességüket, mint egy hagyományos technológiájú hűtőszekrényben.
 
A Liebherr BioFresh technológiájának köszönhetően olyan, különleges hűtőrekeszekben tárolhatóak az ételek, amelyek külön-külön optimális körülményeket biztosítanak az egyes élelmiszertípusok tárolásához. A hőmérséklet és a páratartalom szabályozása révén az élelmiszerek hosszabban őrzik meg ízüket és tápanyagtartalmukat. A BioFresh hűtőszekrények emellett rendkívül praktikus belső megoldásokkal és funkciókkal rendelkeznek, bőséges helyet kínálnak. A Liebherr készülékeiben nem csupán tovább maradnak frissek az élelmiszerek, de a hatékony tárolásnak köszönhetően idő is megtakarítható velük.
 
A rendkívül praktikus kialakításuknak köszönhetően a BioFresh fiókokban rendezetten tárolhatók az élelmiszerek. A tágas fiókok teleszkópos sínen, rendkívül könnyedén mozgathatók, és mivel átlátszóak, tartalmuk tökéletesen áttekinthető.
 
A BioFresh technológia azon a megfigyelésen alapul, hogy az étel épp csak fagypont felett tárolva őrzi meg legjobban frissességét. A BioFresh fiókokban ezért alig 0 °C fok fölötti az állandó hőmérséklet. A frissesség őreiként tökéletes viszonyokat teremtenek egy-egy adott ételtípus tárolásához – mindezt egyetlen készülékben.
 
Azonban meg kell jegyezni, hogy a 0°C-ot épp csak meghaladó hőmérséklet a friss élelmiszerek tárolására optimális, de nem feltétlenül ez a legjobb fogyasztási hőmérséklet. Például a sajt ízvilága szobahőmérsékleten érvényesül a legjobban, a gyümölcsök szintén jóval finomabbak, ha hagyják őket felmelegedni egy kicsit. Még a húst is szobahőmérsékleten érdemes elkezdeni sütni. Mindebből adódik, hogy bár az élelmiszer tárolásához az állandó, alacsony hőmérséklet az ideális, fogyasztás vagy feldolgozás előtt időben ki kell venni az ételeket a hűtőszekrényből.
A DrySafe/HydroSafe páratartalom-szabályozó lemeze révén egyedileg állítható be a BioFresh rekeszek levegőjének páratartalma.
 
A csúszka kinyitásával csökken a páratartalom és a BioFresh rekesz DrySafe üzemmódba kerül. A csekély páratartalmú környezet optimális a csomagolt húsáruk, halak, tejtermékek tárolására. Ezek az élelmiszerek a viszonylag száraz környezetben jóval hosszabban – a sajt például akár 100 napon át – megőrzik természetes ízüket, mint egy hagyományos hűtőrekeszben.
 
A BioFresh rekesz HydroSafe állásba kapcsolásával megemelkedik a páratartalom, és a HydroSafe klímaviszonyok között jóval hosszabban megőrzik frissességüket a csomagolás nélkül tárolt gyümölcsök, zöldségek, saláták. A precíz elektronikus szabályozás pontosan alig valamivel 0 °C fölött tartja a hőmérsékletet, így a magas páratartalom ellenére sem fagy meg az étel.
 
Jellemzői:
 • Nagyteljesítményű PowerCooling hűtőrendszer - gyorsan lehűti a frissen behelyezett élelmiszert, és egyenletes hőmérsékletet biztosít a készülék teljes belső terében. Az ajtó kinyitásakor egy szenzoros kapcsoló azonnal lekapcsolja a ventilátort, így ezzel energia takarítható meg.
 • SuperCool funkció - automatikusan akár 12 órára +2 °C-ra csökkenti a hűtőszekrény belső terének hőmérsékletét, mely tökéletes megoldás a frissen vásárolt élelmiszerek lehűtésére.
 • Nyomógombos kezelőfelület - a precíziós elektronikus vezérlő rendszer digitális hőfokkijelzővel rendelkezik, mely tájékoztat a beállításokról. Nyitva maradt ajtó esetén az ajtó- és hőmérsékleti riasztó hang- és fényjelzéssel figyelmeztet. A gyerekzár révén elkerülhető a beállítások nem kívánatos módosítása.
 • LED-világítás - nem igényelnek karbantartást, kompakt kialakításúak, és takarékos üzeműek: a hosszú élettartamú LED-ek tökéletesen megvilágítják a belső teret. A csekély hőkibocsátásnak köszönhetően optimális tárolási körülményeket biztosítanak a friss élelmiszerek számára.
 • Teleszkópos sínen mozgatható fiókok - a fiókok finoman járó teleszkópos sínen kihúzhatók, illetve derékszögig nyitott ajtó esetén kényelmesen kiemelhetők.
 • Sima belső burkolat - a hűtőszekrény belső burkolatát elöl és hátul, mindkét oldalon egy-egy elegáns támasztó oszlop határozza meg. Ezek az üvegpolcok rendkívül rugalmas átrendezését teszik lehetővé. A megoldás másik előnye, hogy a belső burkolat rendkívül sima felületű, ezért igen könnyen tisztítható.
 • GlassLine belső tér - a kifinomult GlassLine biztonsági üveg elemek még tovább erősítik a beltér által keltett, kiváló minőségi benyomást. Az elegáns GlassLine tároló polcok törésbiztosak, karcállóak és könnyen tisztíthatók. A kiváló minőségű rozsdamentes acél perem megkoronázza a formai kompozíciót.
 • Osztott üvegpolc - egyik fele becsúsztatható a másik alá, így még sokoldalúbb tárolási opciókat kínál, például magasabb edények is elhelyezhetőek. A biztonsági üvegből készült polcok igény szerint különböző magasságokon helyezhetők be.
 • Tojástartó tálca - a sokoldalú tojástartó polc meghosszabbítható kialakítása akár 20 tyúktojás vagy 28 fürjtojás biztonságos elhelyezését teszi lehetővé. A tojások hosszabban eltarthatók, ha hegyes végükkel lefelé tároljuk őket, vagy ha a tojástartó polcot a BioFresh fiók FlexSystem rendszerében helyezzük el.
 • Ajtóriasztó - hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad
 • Gyermekzár - a gyermekzárat úgy programozták, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.
 • Integrált felhasználásra szánt beépíthető készülék - könnyedén elfér a konyhabútor ajtaja mögött, így ideálisan integrálhatók beépített konyhába, így biztosítva a helyiség egységes megjelenését.
 • Fixen rögzített ajtórendszer - a konyhabútor előlapját fixen, közvetlenül a készülék ajtajára erősítik.
 • Megfordítható ajtópántok - a készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítják. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.
 • Magasságukban állítható lábak – a készülék könnyen vízszintbe állítható szinte minden felületen.
 • Ajtónyitás szöge: 115°
 • Szellőzés – bútorszellőzés 
Vezérlés:
 • Vezérlés: MagicEye LCD és digitális hőmérsékletjelzéssel, nyomógombos vezérlés
 • Digitális hőmérséklet kijelző
 • Ajtó nyitva: Figyelmeztető jel - akusztikus 
Hűtőrész:
 • automatikus leolvasztás
 • Légkeveréses hűtés
 • LED-világítás
 • 5 üvegpolc (ebből 4 állítható magasságú, 1 osztható)
 • palacktároló
 • 2 konzervtároló
 • tojástartó
 • 2 teleszkópos sínen kihúzható BioFresh rekesz, ebből 1 DrySafe/HidroSafe 
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50 Hz
Teljesítményigény: 1,2 A
 
Méret csomagolva MaSzéMé: 1.277/ 572 / 622 mm
Fülke méretei magasság/szélesség/mélység: 122 – 123,6 / 56 - 57 / 55 cm
Súly (csomagolás nélkül): 49,9 kg
Súly (csomagolással): 52,7 kg
 
Magasság: 1218 mm
Szélesség: 559 mm
Mélység: 544 mm
 
               
Technikai adatok
Kivitel hűtőszekrény
Magasság (cm) 122
Nettó űrtartalom (liter) 196
Energiaosztály A++
Zajszint - dB(A) 37
Gyári garancia 5 év