Liebherr ECBN6156-001 Premium Plus beépíthető hűtőszekrény 5 év magyar garanciával

  1 599 990 Ft

Speciális ár: 1 519 990 Ft

Rendelhető, 5 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO FRI200 hűtőtisztító spray (Ajándék kiegészítő)
1 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
Liebherr ECBN 6156-001 Premium Plus teljesen beépíthető kombinált hűtő-fagyasztószekrény magyar garanciával
 
Jobbra nyíló ajtóval – balra nyíló ajtóval is elérhető (ECBN 6156-617)
 
203 cm magas
BioFresh és NoFrost funkció
DuoCooling rendszer: külön szabályozható hűtő és fagyasztótér
PowerCooling hűtőrendszer
IceMaker – automatikus jégkocka adagolás
Integrált, fixen rögzített ajtó (door-on-door)
MagicEye LCD az ajtó mögött, érintővezérlés
LED világító oszlop és mennyezetvilágítás
automatikus leolvasztás a hűtő- és fagyasztórészben
 
Zajszint: 42 dB
Energiaosztály: A+
Éves energiafogyasztás: 410 kWh
Hasznos össztérfogat: 471 liter (Hűtőrész: 357 liter ebből BioFresh rész: 68 liter/ fagyasztórész: 114 liter)
Klímaosztály: SN-T
 
A Liebherr NoFrost funkciója automatikusan leolvasztja a fagyasztót. Amint jégréteg jelenik meg a párologtatón, egy érzékelő beindítja a leolvasztási folyamatot. Lekapcsol a ventilátor, a párologtató vezetékei felmelegszenek és a jég anélkül elolvad, hogy a fagyasztótérben megemelkedne a hőmérséklet. A Liebherr NoFrost készülékei ezzel a professzionális hűtőtechnológiával gondoskodnak arról, hogy az élelmiszerek hosszan megőrizzék frissességüket. Az élelmiszert lehűtött, keringetett levegő fagyasztja meg, közben kiszorítva minden esetleges párát. Így a fagyasztó mindig jégmentes marad, leolvasztással sem kell bajlódni, az energiafogyasztásuk változatlan és nem deresednek be az élelmiszerek sem.
 
A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatóak a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszerek, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabban megőrzik frissességüket, mint egy hagyományos technológiájú hűtőszekrényben.
 
A Liebherr BioFresh technológiájának köszönhetően olyan, különleges hűtőrekeszekben tárolhatóak az ételek, amelyek külön-külön optimális körülményeket biztosítanak az egyes élelmiszertípusok tárolásához. A hőmérséklet és a páratartalom szabályozása révén az élelmiszerek hosszabban őrzik meg ízüket és tápanyagtartalmukat. A BioFresh hűtőszekrények emellett rendkívül praktikus belső megoldásokkal és funkciókkal rendelkeznek, bőséges helyet kínálnak. A Liebherr készülékeiben nem csupán tovább maradnak frissek az élelmiszerek, de a hatékony tárolásnak köszönhetően idő is megtakarítható velük.
 
A rendkívül praktikus kialakításuknak köszönhetően a BioFresh fiókokban rendezetten tárolhatók az élelmiszerek. A tágas fiókok teleszkópos sínen, rendkívül könnyedén mozgathatók, és mivel átlátszóak, tartalmuk tökéletesen áttekinthető.
 
A BioFresh technológia azon a megfigyelésen alapul, hogy az étel épp csak fagypont felett tárolva őrzi meg legjobban frissességét. A BioFresh fiókokban ezért alig 0 °C fok fölötti az állandó hőmérséklet. A frissesség őreiként tökéletes viszonyokat teremtenek egy-egy adott ételtípus tárolásához – mindezt egyetlen készülékben.
 
Azonban meg kell jegyezni, hogy a 0°C-ot épp csak meghaladó hőmérséklet a friss élelmiszerek tárolására optimális, de nem feltétlenül ez a legjobb fogyasztási hőmérséklet. Például a sajt ízvilága szobahőmérsékleten érvényesül a legjobban, a gyümölcsök szintén jóval finomabbak, ha hagyják őket felmelegedni egy kicsit. Még a húst is szobahőmérsékleten érdemes elkezdeni sütni. Mindebből adódik, hogy bár az élelmiszer tárolásához az állandó, alacsony hőmérséklet az ideális, fogyasztás vagy feldolgozás előtt időben ki kell venni az ételeket a hűtőszekrényből.
A DrySafe/HydroSafe páratartalom-szabályozó lemeze révén egyedileg állítható be a BioFresh rekeszek levegőjének páratartalma.
 
A csúszka kinyitásával csökken a páratartalom és a BioFresh rekesz DrySafe üzemmódba kerül. A csekély páratartalmú környezet optimális a csomagolt húsáruk, halak, tejtermékek tárolására. Ezek az élelmiszerek a viszonylag száraz környezetben jóval hosszabban – a sajt például akár 100 napon át – megőrzik természetes ízüket, mint egy hagyományos hűtőrekeszben.
 
A BioFresh rekesz HydroSafe állásba kapcsolásával megemelkedik a páratartalom, és a HydroSafe klímaviszonyok között jóval hosszabban megőrzik frissességüket a csomagolás nélkül tárolt gyümölcsök, zöldségek, saláták. A precíz elektronikus szabályozás pontosan alig valamivel 0 °C fölött tartja a hőmérsékletet, így a magas páratartalom ellenére sem fagy meg az étel.
 
A nagy fényerejű LED BioFresh megvilágítást az osztóelembe építették be, így egyenletesen, felülről világítja meg a kihúzott BioFresh fiókokat.
 
A kombinált készülékek hűtő és fagyasztó rekeszeinek pontos, egymástól független szabályozását teszi lehetővé a DuoCooling rendszer két, teljesen független hűtőköre. A hűtőszekrény és a fagyasztó között nincs légcsere, így a szagok sem terjedhetnek át és a tárolt élelmiszer sem szárad ki.
Az automatikus SuperFrost funkció révén nem csak egyszerűen, de energiatakarékosan fagyasztható le az élelmiszer. Gyorsan -32°C-ra csökkenti a hőmérsékletet, és az így létrehozott hideg levegő lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek a mélyhűtés során megőrizzék vitamintartalmukat. Amint az étel teljesen megfagyott, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus SuperFrost funkció visszavált normál üzemmódra és ezzel energiát takarít meg.
Jellemzői:
 • PowerCooling hűtőrendszer - a nagyteljesítményű hűtőrendszer gyorsan lehűti a frissen behelyezett élelmiszert és egyenletes hőmérsékletet biztosít a készülék teljes belső terében. Egy szenzoros kapcsoló azonnal lekapcsolja a ventilátort, amint kinyílik az ajtót, ezáltal  energia takarítható meg.
 • SuperCool - az automatikus SuperCool funkció akár 12 órára +2 °C-ra csökkenti a hűtőszekrény belső terének hőmérsékletét – tökéletes megoldás a frissen vásárolt élelmiszerek lehűtésére.
 • Bekötött IceMaker - a vízvezetékre kötött IceMaker kiváló minőségű jégkockákról gondoskodik. Legyen szó egy frissítő italról vagy nagyszabású vendégségről, a kétfiókos jégkockatartó minden igényt kielégít. Az IceMaker automatikusan pótolja az elfogyott kockákat, ám ha nincs rá szükség, bármikor kikapcsolható.
 • Integrált vízszűrő filter – tökéletes vízminőséget biztosít a jégkockák számára. A készülék jelzi a vízszűrő cseréjét.
 • Teleszkópos sínen mozgatható fiókok - a fiókok finoman járó teleszkópos sínen kihúzhatók, illetve derékszögig nyitott ajtó esetén kényelmesen kiemelhetők.
 • Integrált felhasználásra szánt beépíthető készülékek – a készülékek minden gond nélkül beépíthetők a bútorajtó mögé, így tökéletesen integrálhatók a konyhába. A készülék beépítésével optikailag egységes konyhaképet kapunk.
 • Érintőképernyős kezelőfelület - a folyadékkristályos kijelzős, innovatív érintőképernyős vezérlő panel megbízhatóan tartja az egyes bortároló rekeszekben a beállított hőmérsékletet. A digitális hőmérő egész fokra kerekítve mutatja meg a hőmérsékletet. Az elektronikus funkciók az érintésérzékeny felületen könnyen kiválaszthatók és szabályozhatók. Az esetleges rendellenességekre, pl. nyitva hagyott ajtóra a hőmérsékletet és ajtópozíciót érzékelő riasztó figyelmeztet. A gyerekzár révén elkerülhető a beállítások nem kívánatos módosítása.
 • Hőmérsékleti riasztó - azonnal hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a hőmérséklet akaratlan változása esetén, például ha nyitva hagyjuk az ajtót, vagy áramkimaradás volt.
 • LED világító oszlop - a hűtőrekesz mindkét oldalán beépített LED fényoszlopok találhatók, amelyek egyenletesen világítják meg a belső teret. Az ajtó nyitásakor fokozatosan nő a fényerő. A lámpa selyemfényű kivitele elegáns fényhatást kelt. A világító oszlopok lehetővé teszik az üvegpolcok változatos áthelyezését.
 • Sima belső burkolat - a hűtőszekrény belső burkolatát elöl és hátul, mindkét oldalon egy-egy elegáns támasztó oszlop határozza meg. Ezek az üvegpolcok rendkívül rugalmas átrendezését teszik lehetővé. A megoldás másik előnye, hogy a belső burkolat rendkívül sima felületű, ezért igen könnyen tisztítható.
 • GlassLine belső tér - a kifinomult GlassLine biztonsági üveg elemek még tovább erősítik a beltér által keltett, kiváló minőségi benyomást. Az elegáns GlassLine tároló polcok törésbiztosak, karcállóak és könnyen tisztíthatók. A kiváló minőségű rozsdamentes acél perem megkoronázza a formai kompozíciót. A polc alá becsúsztatható üveg félpolc sokoldalúan kihasználható.
 • Variálható palacktároló polc - a BioFresh fiókok fölötti palacktartó polc (Premium termékcsalád készülékeiben) innovatív, sokoldalú tartozék. A felhasználó igényeitől függően az integrált üvegpanel vagy az alatta lévő palacktartó polc használható tárolásra.
 • Tojástartó tálca - a sokoldalú tojástartó polc meghosszabbítható kialakítása akár 20 tyúktojás vagy 28 fürjtojás biztonságos elhelyezését teszi lehetővé. A tojások hosszabban eltarthatók, ha hegyes végükkel lefelé tároljuk őket, vagy ha a tojástartó polcot a BioFresh fiók FlexSystem rendszerében helyezzük el.
 • Fagyasztó megvilágítás - a LED megvilágítás helytakarékosan, a fiókok fölött kapott helyet, így egyenletesen világítja meg a kihúzott fagyasztó fiókokat; az azokban tárolt élelmiszerek jól áttekinthetők.
 • Fixen rögzített ajtórendszer - a konyhabútor előlapját fixen, közvetlenül a készülék ajtajára erősítik.
 • Gyermekzár - a gyermekzárat úgy programozták, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.
 • Ajtóriasztó - hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.
 • Magasságukban állítható lábak – elöl és hátul szinte minden felületen könnyen vízszintbe állítható lábak
 • Szintező elemek - a 140 cm-nél nem kisebb fülkeméretű, magasabb készülékek alján két szintező elemet találunk (bal és jobb oldalon.) Ezekkel tökéletesen beállíthatja a hűtőkészüléket, megszüntetve annak dőlését, így az ajtó tökéletesen záródik, a készülék pedig optimális hűtőteljesítményt nyújt.
 • Ajtónyitás: jobb oldali, rögzített nyitásirány
 • Ajtónyitás szöge: 115°
 • alsórész szellőzés – a levegő be- és kiáramlása a készülék alvázán keresztül történik, így a munkalapba nem kell szellőzőrácsot építeni.
 • Utólag felszerelhető díszítőkeret
Vezérlés:
 • MagicEye LCD és digitális hőmérsékletjelzéssel, érintőelektronika
 • Digitális hőmérséklet kijelző a hűtő- és fagyasztórészhez
 • SuperCool automatika
 • SuperFrost automatika, mennyiségvezérelt
 • Figyelmeztető jelzés zavar esetén: optikai és akusztikus
 • Ajtóriasztás hűtő- és fagyasztórész: akusztikus
 • 3 hőmérsékleti zóna
 • 2 szabályozható hűtőáramkör
 • Gyerekzár 
Hűtő- és BioFresh rész:
 • PowerCooling
 • automatikus leolvasztás
 • légkeveréses hűtés
 • LED-fényoszlop két oldalon és LED-es mennyezetvilágítás
 • LED-es megvilágítás a BioFresh részben
 • 4 rakodófelület - 3 állítható magasságú üveg tároló polc és 1 variálhatóan, palacklerakó helyként használható
 • 4 konzervtároló
 • variálható tojástartó
 • 2 BioFresh rekesz teleszkópos, kihúzó  síneken, mindkettő HydroSafe-ről DrySafe-re állítható 
Fagyasztórész:
 • NoFrost – automatikus leolvasztás
 • 4 csillagos
 • 2 fiók teleszkópos automatikus behúzással
 • IceMaker vezetékes vízhálózatra csatoláshoz 3/4"-os
 • Jégkockakészítés 24 óra alatt: 1,3 kg
 • Jégkockakészlet: 2,7 kg
 • LED-es megvilágítás
 • Tárolási idő áramkimaradásnál: 40 h
 • Fagyasztási kapacitás 24 óra alatt: 11 kg 
Rendelhető kiegészítők:
 • Vajtartó – elérhető a 9881170 cikkszámon
 • Vízszűrő filter – elérhető a 9881227 cikkszámon
 • Hűtőakku – elérhető a 9881036 cikkszámon
 • 3 méteres cső az IceMaker  jéggéphez – elérhető a 6030785 cikkszámon
 • Ajtónyitáshatároló – elérhető a 9096214 cikkszámon
 • Rozsdamentes acél előlap – elérhető a 9900331, 9900333, 9900323 cikkszámon
 • Fogantyúk – elérhető a 9900327 (rozsdamentes acél), 9900329 (alumínium) cikkszámon
 
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50 Hz
Teljesítményigény: 1,5 A 194 W
 
Méret csomagolva MaSzéMé: 2.125/ 966 / 750 mm
Fülke méretei magasság/szélesség/mélység: 203,2 - 207,2 / 91,5 / 62,5 cm
Súly (csomagolás nélkül): 160 kg
Súly (csomagolással): 177 kg
 
Magasság: 2027 mm
Szélesség: 910 mm
Mélység: 610 mm
               
 
Technikai adatok
Kivitel alulfagyasztós
Magasság (cm) 203
Nettó űrtartalom (liter) 471
Energiaosztály A+
Zajszint - dB(A) 42
Gyári garancia 5 év